ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни награди Playmobil от Комсед за вашето дете

Спечелете чудесни награди Playmobil от Комсед за вашето дете

Колело на Kъсмета с награди Playmobil  07.12 – 13.12.2020

Общи условия и правила

 1. Организатор на играта:

Играта „Колело на късмета с награди Playmobil“ 07.12 – 13.12.2020 е организирана от Верига детски магазини КОМСЕД (КОМСЕД АД) с адрес София, ул. „Тодор Каблешков” No 76; ЕИК: 121107412.

 1. Цел на играта:

2.1.  Целта на играта „Колело на късмета с награди Playmobil” е КОМСЕД да даде шанс на клиентите на марката Playmobil да спечелят някоя от 27-те Предметни награди или Талон за отстъпка, описани в т. 4.1. Тези участници, които желаят, могат да се абонират за електронния бюлетин на Детски Магазини КОМСЕД (съобразно GDPR регламента за защита на личните данни).

 1. Как се играе:

3.1.  „Колело на късмета с награди Playmobil”  е онлайн игра, която може да играете на компютър, таблет или смартфон. Играта може да се играе само ако устройството Ви има връзка с интернет!

3.2.  Завъртете колелото на късмета  („Колело на късмета с награди Playmobil”) и имате възможност да спечелите описаните в точка 4.1 награди.

3.3.  Всеки играч има възможност да завърти „Колело на късмета с награди Playmobil” най-много до 3 пъти. Ако вече сте спечелили награда, няма да имате възможност да го завъртите отново.

3.4.  Няма възрастови ограничения за участие в играта. Играта може да изиграете в периода от 07.12 – 13.12.2020 (включително).

 1. Награди

4.1.  От играта Колело на късмета с награди Playmobil можете да спечелите една от следните предметни награди:

 1. (един) брой 2900474 „Playmobil – Училище“ (фабр.№ 9453)
 2. 6 (шест) броя по избор от:
  1.  2970443 „Playmobil – Мини екскаватор със строителна площадка“ (фабр.№ 70443) или
  2.  2900487 „Playmobil – Скривалище за кристалния диамант  (Фабр.№ 9470)
 3. 20 (двадесет) броя 2900328 „Playmobil – Ски урок“ (Фабр.№ 9282)
 4. 10,000 (десет хиляди) талона за 30% отстъпка на всички налични артикули Playmobil, които НЕ СА в каталог, текуща промоция или трайно ниски цени; Талонът не се комбинира с други талони и карти за намаления.

Наградите можете да видите тук: Предметни награди;

*****************************

Уважаеми клиенти,

Благодарим Ви за изключителния интерес към играта Колелото на късмета Plаymobil!

Във връзка с това Ви уведомяваме, че поради големия брой участници, въртяли колелото, ВСИЧКИ първоначално обявени ПРЕДМЕТНИ НАГРАДИ и по-голямата част от 10 000 промокода СА СПЕЧЕЛЕНИ към дата 08.12.2020 г. около 12:00ч.

Ето защо решихме да добавим нови количества от тях. Вижте ги по-долу:

 • 3 бр. от 2-ра награда – по избор от: 2970443 „Playmobil – Мини екскаватор със строителна площадка“ и 2900487 „Playmobil – Скривалище за кристалния диамант“
 • 5 бр. от 3-та награда – 2900328 „Playmobil – Ски урок“
 • 20 000 талона за -30% отстъпка на всички налични артикули Playmobil, които НЕ СА в каталог, текуща промоция или трайно ниски цени;

*****************************

 1. Получаване на наградата и условия за ползване:

5.1.   След като спечелите награда от „Колело на късмета с награди Playmobil”  ще се появи прозорец, в който трябва да въведете името и фамилията си, град и валиден имейл адрес, на който ще получите потвърждение за спечелената от Вас награда. На посочения от Вас имейл ще получите Картичка със спечелената награда.

5.2.  Спечелените от играта Предметни награда се получават от централния магазин КОМСЕД на бул. Тодор Каблешков 76, София, в срок до 31.12.2020г. Ако желаете да получите спечелената от Вас Голяма или Предметна награда извън София, е необходимо да заявите това на следния имейл адрес online@comsed.net, като опишете номера на спечеления купон, номера на избрания от списъка продукт и адреса, на който да бъде изпратена (доставката е безплатна).

5.3.  Спечелените от играта Талони за отстъпка могат да бъдат използвани до 18.12.2020г., по един от следните начини:

5.3.1.     Офлайн: За да го ползвате при покупка в магазините, е необходимо да го разпечатате или покажете директно от мобилното си устройство на касата. Моля, имайте предвид, че на фискалния бон цената излиза с вече приспадната отстъпка. В магазините артикулите в текуща промоция са маркирани на рафта с ценови етикет в червен, а тези с трайно намалени цени – със зелен цвят. Талоните за отстъпка не са валидни в КОМСЕД Детски Магазини на Път в бензиностанции OMV.

5.3.2.     Онлайн: За да го ползвате при покупка онлайн, можете:

5.3.2.1.  Да влезете в профила си, след което талонът автоматично Ви се показва най-долу в кошницата. Изберете го и кликнете в/у бутона ПРИЛОЖИ. Отстъпката (ако в кошницата има продукти за които е приложима) се вижда на съответния ред на продукта. Артикулите в текуща промоция или трайно намалени цени са маркирани съответно със „слънчице“ и „%SALE” в горния ляв ъгъл на снимката;

5.3.2.2. Да въведете ръчно кода на талона в полето Промокод за отстъпка и кликнете върху бутона Приложи.

5.3.3.     Талонът е валиден до изчерпване на наличностите. Комсед АД не гарантира наличност на всички артикули Playmobil за целия период на играта и на валидността на талона.

5.3.4.     Талонът е еднократен (с уникален номер), може да се ползва само веднъж и не може да се комбинира с други талони или карти за отстъпка.

5.4.  Верига детски магазини КОМСЕД не носи отговорност за не-потърсени в срок предметни награди, за въведен грешен имейл адрес или за загубени Талони.

5.5.  Във връзка с извънредната епидемична обстановка в страната, работното време на магазините може да бъде променено. Моля, проверете на www.comsed.net.

5.6.  Някои от магазинитe са с ограничен асортимент и не предлагат всички продукти от марка Playmobil. Моля информирайт

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ