ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Овладей кулинарнато изкуство с MasterChef от METRO

Овладей кулинарнато изкуство с MasterChef от METRO

METRO Плюс+ е лоялната програма на METRO, в която можете да трупате Бонус точки, както и да вземете продукт от програмата с атрактивна отстъпка. За всеки 1 лев с ДДС, похарчен в магазини METRO, получавате 1 Бонус точка, като за ден можете да натрупате до 200 Бонус точки. От 12.10.2020 г. до 04.04.2021 г. можете да събирате Бонус точки, а до 11.04.2021 г. можете да ги използвате за продукти MasterChef. Овладейте кулинарното изкуство с продуктите на MasterChef!
Можете да започнете да събирате Бонус точки в лоялната програма веднага – вашата МЕТRО карта с 22 цифров баркод ви дава възможност това да се случи без допълнителни процедури. Притежателите на стара МЕТRО карта могат да се включат в програмата, след като я заменят с нова карта в своя магазин METRO, на Вход Клиенти.

Как да участвам

Стъпка 1

Стъпка 1

Проверете дали имате актуална МЕТRО карта:

Започнете да събирате точки веднага – Вашата  МЕТRО карта с 22 цифров баркод Ви дава възможност това да се случи без допълнителни процедури. Притежателите на стара МЕТRО карта могат да се включат в програмата след като я заменят с нова карта в своя магазин METRO, на Вход Клиенти.

Стъпка 2

Стъпка 2

Събирайте Бонус точки:

Вие ще натрупвате бонус точки по следните начини:

  • Всеки похарчен 1 лев /с ДДС/, в който и да е магазин METRO в България, е равен на 1 Бонус точка. Начисляват се само пълни бонус точки, като закръгляването е към най-близкото число (например при фактура за 50,60 лв. получавате 51 бонус точки).
  • Максималният брой на натрупани Бонус точки за един ден е 200, а за месец – 2000.
  • Допълнителни Бонус точки можете да натрупате при промоционални кампании, за които ще получите навременна информация по имейл,  SMS или на уеб-сайта www.metro.bg/plus
Валидност на бонус точките:
Можете да натрупвате своите Бонус точки* от 12.10.2020 г. до 04.04.2021.
В края на този период всички натрупани Бонус точки се нулират.
Разберете колко точки имате:
Проверете текущия си баланс** на Бонус точки във Вашата фактура, на Вход клиенти или чрез обаждане на клиентски номер 0700 100 71, на стойността на един градски разговор. Очаквайте скоро и мобилното ни приложение за Android и iOS!
Стъпка 3

Стъпка 3

KitchenAid: ОТКРИЙ СВОЯТА КУЛИНАРНА СТРАСТ
След като сте харесали продукт от лоялната програма, занесете го на каса и заявете желанието си да го закупите с отстъпка срещу Бонус точки. Служителят на каса ще провери Вашия баланс на Бонус точки и в случай, че е достатъчен за закупуване на продукта, ще го маркира, за да получите съответната отстъпка.

  • Продуктът от програмата МЕТRО Плюс+ може да бъде закупен и на регулярна цена, без отстъпка. Дали ще използвате своите натрупани точки, го решавате Вие.
  • Офертата е валидна до 11 април 2021 г. или до изчерпване на количествата;
  • Снимките на продуктите са илюстративни;
  • Офертите не важат за складова база Слънчев бряг.
  • METRO запазва правото си да заменя предложенията програмата.

 

Бонус точките не могат да бъдат заменяни за пари.
**Бонус точките се начисляват към баланса на картодържателя в рамките на 2 дни.

MasterChef помага на хората да отпразнуват страстта си към храната и става глобална марка и авторитет за храната като начин на живот.

Вдъхновява кулинарните любители по цял свят да се наслаждават и споделят невероятна храна, а дори и да преобразят живота си чрез споделяне на страстта си за приготвяне на кулинарни шедьоври.

MasterChef: Обикновени хора. Необикновена храна.

 

 

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КАМПАНИЯТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ