ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет лимитирани сета с козметични продукти SNB Professional

Спечелете пет лимитирани сета с козметични продукти SNB Professional

Всички очакваме с нетърпение декемврийските празници и вече с приповдигнатото настроение украсихме елхата. Многото тържества са свързани с дълго пазаруване и внимателен подбор на подходящ подарък за всеки близък човек. В настоящите условия не можем да се възползваме от удобствата на големите търговски центрове, в които всички магазини са на едно място, и все повече се възползваме от предимствата на онлайн магазините.

Затова сме Ви подготвили подаръчни комплекти, които да внесат празничен възторг у всеки, който ги получи:

Комплект „Ароматна зимна грижа“
Торбичка от органза е прегърнала трите аромата на най-добрия съюзник на кожата Ви през зимата – Предпазващ крем за ръце и тяло SNB Professional и малка пиличка, която винаги може да бъде с Вас.

Замислихме този сет с идеята да разнообразим мрачното време с топли и отпускащи аромати, които да са винаги подръка при нужда. В детството за празниците получаваме от бабите си торбичка с мандарина, ябълка и лакомства. Ето и нашето предложение за незабравим жест на грижа –  изненадайте близък човек с уханието на Коледа от детството с комплект Ароматна зимна грижа.

Комплект „Грижа за мъже“
Изборът на подарък за мъж не е лесна задача. Затова събрахме на едно място два универсални продукта в чуден подаръчен комплект за поддържане на мъжката кожа – SNB Хигиенен гел Sweet Dreams за винаги чисти ръце и SNB Крем за мъже OXYGEN, който се превърна във всеобщ фаворит. Всички мъже, които са го опитали до момента, определиха Крем за мъже OXYGEN като своя собствен крем, специално създаден за техните нужди и предпочитания.

Няма да сбъркате с избора на този комплект за любимия мъж.

Спечелете един от петте броя ексклузивен подаръчен комплект SNB Professional, създаден специално за потребителите на BG-Mamma, като отговорите на въпроса:
Кои от продуктите SNB Professional бихте събрали в комплект, който да подарите за празниците?

Отговорите Ви очакваме до 20 декември 2020 г., а на 21 декември ще изтеглим петима от Вас, които ще получат лимитирания сет SNB Professional.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • maya nenova

    Предпазващ крем за ръце и тяло SNB Professional

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ