ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет едногодишни абонамента за Voyo

Спечелете пет едногодишни абонамента за Voyo

Отброяваме дните до Коледа сякаш затаили дъх за коледното чудо повече от всеки друг път. Много от вас сигурно вече са украсили домовете си с вяра и надежда, че доброто е тук при нас, трябва само да имаме очи за него. Повечето градове и населени места също запалиха светлините на коледните си елхи с надежда.

От Ladyzone.bg ще се радваме да споделите с нас тази магия. Приканваме ви да ни изпратите една снимка на празничната украса в своя дом или от своето населено място на имейл адрес koleda@btv.bg от 10 до 20 декември. Ще съберем снимките ви в специална галерия, която ще публикуваме в празничната ни тема „Рецепта за Коледа“.

От 21 до 24 декември всеки ще може да гласува за снимката с коледна украса, която му е харесала най-много. Гласуването ще приключи на Бъдни вечер в полунощ. Петте снимки, събрали най-много гласове, ще бъдат обявени за победители и освен в сайта, ще бъдат показани в Централната емисия новини на bTV на 25 декември, Коледа.

Всеки от петимата победители ще спечели и едногодишен абонамент за voyo – онлайн видео портал с любими филми и сериали, които могат да се гледат навсякъде и по всяко време.

Да покажем, че красотата и светлината на Рождество! Изпращайте снимките си до 20 декември включително на koleda@btv.bg. Успех!

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И УЧАСТИЕ В КОНКУРСА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ