ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете лаптоп ASUS ROG Zephyrus G14 и 100 тениски

Спечелете лаптоп ASUS ROG Zephyrus G14 и 100 тениски

Състезанието „Make a Promise“ ще се проведе от 21.12.2020 г. до 11.01.2021 г.

Организаторът на състезанието е ASUS GLOBAL PTE. LTD.

Всички граждани на Република България, които живеят на територията ѝ, имат право да участват в състезанието.

Всяко лице има право да участва само веднъж.

Служители и сътрудници на ASUS нямат право да участват в състезанието.

Споделянето на имейл адрес е задължително, за да можем да се свържем с лицата, спечелили награди.

Наградите са 100 тениски с лого и персонализирано съобщение/обещание, както и голямата награда – 1 лаптоп ROG Zephyrus G14.

Първите 100 участници, които оставят своето персонализирано обещание, одобрено от екипа на ASUS, на специално създаденото за състезанието публично табло на домейн https://makeapromise.online, ще получат на домашния си адрес тениска с обещанието си, отпечатано върху нея.

Освен да споделят обещанието си (което е публично достъпно) на уеб страницата https://makeapromise.online/, участниците трябва да предоставят още собствено име, презиме, имейл адрес, размер и цвят за тениската (които са публично недостъпни)

През всяка от трите седмици на състезанието съответно 33, 33 и 34 участници ще получат своето одобрено обещание, отпечатано върху тениска с логото на ROG.

Могат да бъдат одобрени и отпечатани само обещания, които по никакъв начин не съдържат обида и подигравка, явен сексуален намек, насилие, накърняващи изказвания въз основа на принадлежност към етническа, расова, полова, религиозна, професионална или възрастова група.

Със споделянето на персонализирани съобщения/обещания участниците дават своето разрешение да използваме, разпространяваме, комбинираме и промотираме съобщението/обещанието в различни онлайн и офлайн платформи.

Журито се състои от служители и сътрудници на ASUS West Balkan.

Голямата награди ще бъде дадена на участника с най-креативното и оригинално обещание сред тримата полуфиналисти, които организаторът избира и обявява всяка съответна седмица.

Седмичните победители на тениски ще бъдат обявени и потърсени не по-късно от средата на последващата седмица: за първата седмица – 30.12. 2020 г.; за втората седмица – 06.01.2021 г.; за третата седмица – 13.01.2021 г.

Победителят, който ще получи ROG Zephyrus G14, ще бъде обявен и потърсен не по-късно от 25.01.2021 г.

Организаторът събира, обработва и използва вашите данни само за целите на състезанието и за да може да избере, извести и награди победителите.

Организаторът обработва данните ви за тези цели само защото сте разрешили обработването чрез съгласяването си с Правилата за поверителност и Официалните правила при попълването на формуляра за участие. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време, като се вържете с нас на contact@makeaprimise.online.

Достъп до данните ви, съхранявани от ASUS GLOBAL PTE. LTD., ще бъде предоставян на лицата, които трябва да ги видят, за да изпълнят служебните си задължения по дейностите, посочени по-горе.

Организаторът ще съхранява данните ви единствено за периода, необходим за изпълнението на целите си, включително за да изпълни всякакви законови, счетоводни или отчетни изисквания.

Компания ASUSTeK COMPUTER INC. и нейните филиали (наричани в настоящото „ASUS“, „ние/нас/наш“) са отдадени на защитаването и уважаването на вашата поверителност. Спазваме всички приложими закони относно поверителността и защитата. Правилата за поверителност на ASUS, заедно с всички съобщения за защитата на лични данни или изявления, които съдържат допълнителна информация относно конкретния продукт и услуги на ASUS, които използвате, (наричани в настоящото „Правила за поверителност“) описват нашите практики, свързани с поверителността, касаещи събирането, използването и съхранението на вашата лична информация чрез продукти и услуги на ASUS, предоставяни онлайн и офлайн. Също така в Правилата за поверителност заявяваме с кого може да споделяме или пред кого можем да разкриваме събраните лични данни.

Прочетете нашите Правила за поверителност.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ