ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели страхотен подарък от Laboratorios BABÉ

Спечели страхотен подарък от Laboratorios BABÉ

Играта продължава до 5 март 2021 г.

Месецът на жената стартира със страхотна игра c Радио FM+ и Laboratorios BABÉ!

Слушай внимателно ефира – когато чуеш незабравимата песен “Pretty Woman” на Рой Орбисън, пиши ни на имейл igra@fmplus.net с часа, в който e прозвучала, своето име и телефон за връзка, както и изрично съгласие да публикуваме името ти, ако спечелиш награда. А тя си струва да се бориш за нея – в края на седмицата един от всички, писали с верен отговор, ще спечелят подаръчен комплект от Laboratorios BABÉ!

Laboratorios BABÉ е компания за дермокозметика, основана от двама фармацевти. Тя започва дейността си през 1994 във Валенсия и още от самото начало превръща в своя мисия грижата за здрава кожа.

BABÉ разчита на висококачествени активни съставки и мнението на редица висококвалифицирани дерматолози, педиатри и фармацевти, когато разработва формулите на своите продукти. Разполага с технологична база от най-висок клас, което позволява на компанията да предлага дермокозметика, създадена чрез модерни и  иновативни технологии.

BABÉ е марка, която залага на:
– Безопасни формули с висока толерантност към всеки тип кожа
– Прозрачност в комуникацията с клиентите
– Достъпност на продуктите
– Отдаденост към нуждите на всеки тип кожата

Laboratorios BABÉ е на българския пазар от 2017. Богатото портфолио на марката предлага серии, които са подходящи за различните типове кожа и възможната кожна патология.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ