ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Lidl

Спечелете 20 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Lidl

Наближава един от най-светлите християнски празници – Великден, и вече започваме да се замисляме какво да приготвим, за да направим празника още по-вкусен и специален за нашите близки. Ние от Lidl България знаем, че всяко семейство има свои собствени обичаи, споделени моменти и грижливо пазени рецепти.

През следващите четири седмици искаме да те поканим да се включиш в нашaта специална великденска игра. Сподели ни своите рецепти за празника и снимки към тях.

Всяка седмица ще те вдъхновяваме с нашите специално подбрани рецепти и предложения, с които се надяваме да преоткриеш традиционни български рецепти или да опиташ нови идеи от световната кухня.

Специален гост в нашата кампания е beniii – дългогодишен потребител на BG-Мamma и автор на кулинарния блог „В кухнята с Бени“. Тя ще развихри кулинарното си въображение и ще ти представи своето виждане за едно вкусно и празнично великденско меню.

Избери неустоимия български вкус на „Родна стряха“!
В нашата страна великденската трапеза се отличава с шарени яйца, козунаци на конци, свежа зелена салата и печено агнешко. За да останем верни на традицията докрай, ти предлагаме разнообразие от продукти, произведени в България – суровосушени колбаси, кисело овче и биволско мляко, сирене, бяло и червено вино и други вкусове, подходящи за празника.

За Deluxe ценители!
В Lidl ще откриеш не само автентични български вкусове, любими на цялото семейство, но и апетитни гурме предложения от световната кулинария – продуктите с марка Deluxe. И този Великден сме подбрали специална селекция от месни и млечни деликатеси, сосове и изкусителни десерти, с които ще превърнеш празника в изискано кулинарно пиршество.

Независимо дали ще избереш за трапезата си традиционен, или световен вкус – всички продукти следват нашата основна философия – качество на добра цена!


Включи се в кулинарната надпревара за 1 от 20 ваучера за пазаруване в Lidl!
Ще събираме всички рецепти и снимки в четири отделни етапа.
🐤Сподели с нас най-любимите си рецепти за печива – пухкав козунак, неустоими питки, погачи, сиренки или други тестени изкушения, с които ще поглезиш семейството си за празника!

На 16 април ще изтеглим първите петима късметлии, които ще спечелят ваучер за пазаруване на стойност 50 лв.

ЗАУЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ