ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете континентално легло GOLD и още 140 награди от JYSK

Спечелете континентално легло GOLD и още 140 награди от JYSK

Правила и условия

1. Колело с късмети JYSK

Всеки записал се за колелото с късмети на JYSK, което ще се проведе през месец април, от 29.03.2018 до 25.04.2018, ще бъде включен в тегленето на голямата награда – континентално легло в комплект с табла на обща стойност 1674 лв.

Всеки ден можете да печелите един от пет ваучера на стойност 20 лева или допълнителни шансове, в тегленето на голямата награда, които ще бъдат изобразени под формата на билети. За да спечелите трябва да завъртите колелото. Можете да участвате веднъж на ден.

За да участвате трябва да се запишете с валиден имейл адрес. Ако сте сред печелившите ще се свържем с вас, за да ни оставите своите имена и да уточним процеса по получаване на наградата.

Промоцията с колелото на късмета ще се проведе в периода 29 март – 25 април 2018 г.

Награди и печеливши

Общата стойност на наградите които ще бъдат раздадени за колелото на късмета на JYSK e 4474 лева.

Голямата награда е континентално легло GOLD C15 160×200 см с включена табла GOLD H15 160 см, на обща стойност 1674 лв. Освен това всеки ден участниците могат да спечелят един от пет дневни ваучера на стойност 20 лв., които могат да бъдат използвани във физическите магазини JYSK.

Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен на 27 април 2018 и ще бъде оповестен не по-късно от 30 април 2018.

Ще се свържем лично с всички печеливши и ще бъдат публикувани тук

2. Правила и условия за участие

С участието си в тази промоция всички участници дават съгласието си, че са запознати и приемат настоящия регламент. Официалните правила за промоцията са изготвени и ще бъдат публично оповестени според законодателството на Република България. С участието си в тази промоция участниците се задължават да спазват всички правила, срокове и условия, както и тези на приложеното законодателство.

За да участвате в колелото на късмета трябва да се запишете с валиден имейл адрес, по този начин давате и вашето съгласие от JYSK да се свържем с вас, на посочения адрес с информация относно кампанията с колелото на късмета.

В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи. Служители на JYSK и членове на тяхното семейство (деца, родители, съпруг/съпруга) не могат да вземат участие в промоцията.

Ограничаване на отговорността:

Организаторът не носи отговорност за прекратяване на промоцията – колело с късмети или за недоставяне на наградата поради форсмажорни обстоятелства.

Организаторът не носи отговорност за вреди, които не са пряка и непосредствена последица от участието в колелото с късмети, освен ако те не са предизвикани от умисъл или груба небрежност на Организатора. Организаторът не може да бъде подвеждан под отговорност за технически проблеми. Организаторът отговаря само за вреди, причинени поради умисъл и груба небрежност, които водят до нарушаване на основни задължения по настоящите Правила. Това не важи за случаите, когато е засегнат животът или здравето на участниците.

Организаторът не носи отговорност в случай на неуспешен опит за участие, дължащ се на забавена връзка, дефектно или неуспешно електронно предаване на данни, повреда на комуникационната връзка независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на тази игра и каквато и да е друга техническа неизправност.

Организаторът не носи отговорност за кореспонденция във връзка с участие, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни, в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.

Организаторът не носи отговорност за неполучена награда поради предоставен от участника грешен или непълен адрес.

Организаторът не носи отговорност, в случай че награденият е възпрепятстван да получи и използва наградата си.

Онлайн бюлетин

Когато се записвате за колелото на късмета, вие автоматично се записвате и за нашия онлайн бюлетин, по този начин ще можете да получавате информация за текущите промоции, нови артикули, вдъхновение и още много – можете да разгледате правилата и условията тук . Ако желаете да се отпишете можете да направите това, бързо и лесно като последвате препратката в най-долната част на получения имейл.

Лична информация – награди и печеливши

Печелившите на дневните награди ще бъдат помолени да предоставят своите имена и магазина където желаят да използват ваучера, на имейл адреса с който са се записали за участие.

Печелившият на голямата награда ще бъде оповестен директно на имейл адреса с който се е записал. За награди на стойност по-голяма от 30 лв. трябва да бъде подадена данъчна декларация. Печелившите на награди на стойност по-голяма от 30 лв. трябва да предоставят имена и ЕГН, за да им бъде издадена служебна бележка от JYSK.

Всички печеливши ще бъдат публикувани на JYSK.bg с име и фамилия.

Ако до 14 дни след изтеглянето на печелившия нямаме обратен отговор от него, наградата ще бъде повторно изтеглена.

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната си равностойност.

3. Контакти

Ако имате въпроси относно колелото с късмети можете да се свържете с нас на ral@jysk.comjyskbg@jysk.com или на телефон 02/4925542

Успех,

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *