ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет комплекта Gliss Supreme Length шампоан, балсам и спрей

Спечелете пет комплекта Gliss Supreme Length шампоан, балсам и спрей

Момичетата искат да се забавляват. Особено момичетата от така нареченото Millennial поколение. Особено важно вече е да ползваме чисти съставки или такива, придобити от естествени природни източници. Всяка трета от четири жени в Европа, родена след 80-те години вече предпочита да използва козметика с природни съставки.  Затова приветствайте #Pure Color от Schwarzkopf – дълготрайна гел боя за коса със страхотен дизайн, хидратираща технология и атрактивни съставки като екстракт от кактус, алое вера и масло от жожоба.

Новата #Pure Color боя съчетава в себе си иновативната хидратираща Aquaxyl технология, която помага водните молекули да се задържат в косата, благодарение на което обещаваме 52% по-хидратирана коса, спрямо обезцветена коса. Използвани са и хидратиращи съставки като екстракт от кактус, омекотяващо алое вера и масло от жожоба. Така #Pure Color оставя косата дълбоко хидратирана, неустоимо бляскава и лесна за разресване.

Гел формулата на боята не се стича и е лесна за нанасяне. Тъй като крем боята и окислителя са с подобни гел текстури, боята се смесва изключително лесно. Гел сместа не се стича и се отмива лесно. Това прави боядисването приятно и лесно.

При правилен отговор на нашия въпрос, имате шанс да спечелите един от пет комплекта от три продукта Gliss Supreme Length за грижа за дълга коса! Участвайте до 18.04.2018 г. в играта на #PURE COLOR.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *