ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 200 лева от ЗОРА

Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 200 лева от ЗОРА

Играта продължава до 25 юни 2021 г.

✨ОТГОВОРИ ПРАВИЛНО НА АНКЕТА ЗА EURO 2020 И УЧАСТВАЙ ЗА НАГРАДА само ако акаунта ти е публичен✨

🏆Включи се в Играта и може да спечелиш един ваучер за пазаруване на стойност 200 лева.:⬇️
✅ Последвай профила ни в Instagram @zora_ltd;
✅ Направи screen shot(снимай екрана) на анкетата „EURО2020“ от профила ни в Instagram: @zora_ltd (секция хайлайт „Европейско първенство 2021“);
✅ Попълни анкетата със своите предположения и я качи като стори. Не забравяй да ни споменеш @zora_ltd

Тези от вас, които са със заключени профили, може да ни изпратите снимка на анкетата като снимка в съобщение.

*В томболата участват всички, които са дали верни предположения на всички въпроси от анкетата на ЗОРА. От тях ще бъде изтеглен един печеливш. 

Участието в Играта е безплатно и не е обвързано с покупка на определен продукт или услуга.
В тегленето за Наградата участват само участници, които отговарят на условията на Играта и са изпълнили условията за участие.
Лица, които са се регистрирали за участие в Играта след изтичането на периода на провеждане на Играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в тегленето на наградата.

Участието в Играта дава възможност на един от Участниците, отговорили вярно на поставените въпроси да спечели награда-ваучер за пазаруване на стойност 200 (двеста) лева. *От вички дали верни предположения ще има жребии и един ще спечели ваучер на стойност 200
Определянето на победителя се извършва на случаен принцип, като в жребия участват само Участници, отговарящи на Условията по-горе и попълнили анкетата с верни отговори, споделени в сторитата им в Instagram в Периода на провеждане.
Тегленето на печелившия Участник ще се проведе на 16.07.2021 г. като печелившият ще бъде обявен с публикация под поста на Играта на 16.07.2021 г.
Организаторът ще се свърже на лично съобщение в Instagram с печелившия участник. Ако победителят не отговори до 3 дни след личното съобщение от Организатора в Instagram, той губи правото си за получаване на награда. В този случай Зора изтегля друг победител за спечелената награда и го уведомява по реда, предвиден в настоящата точка.
Наградата се връчва във вида, в който е обявена, не може да се заменят с други или да се предоставя паричната й равностойност.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ