ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 9 големи награди и 120 седмични козметични комплекта от Bioderma

Спечелете 9 големи награди и 120 седмични козметични комплекта от Bioderma

Правила на кампанията
Спечелете с Photoderm – слънцезащита N1 в аптеките
(1)

1. Кампанията Спечелете с Photoderm – слънцезащита N1 в аптеките (наричана по-долу за краткост „Кампанията“) започва на 25.05.2021 г. и приключва в 23:59 часа на 15.08.2021 г.

2. В Кампанията може да участва всеки гражданин на Република България, който има регистрация в NAOS SPACE и регистрира в NAOS SPACE касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 25 май – 15 август 2021 г. Регистрираната касова бележка следва да бъде одобрена от администратор на NAOS SPACE.

3. Всеки участник, който е регистрирал касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 25 май – 15 август 2021 г. и тя е одобрена от администратор на NAOS SPACE, участва в томбола за една от 120 (сто и двадесет) седмични награди, комплекти с продукти BIODERMA + органайзер за плаж и 9 (девет) големи награди, чанти с продукти BIODERMA за цялостна грижа***.

4. Тегленето на томболата ще се извърши по начин, който дава еднакъв шанс за спечелване на награда на всички участници, които отговарят на условието по чл. 3.

5. Касови бележки, които съдържат покупки на промоционални комплекти с участието на продукт Photoderm*, също дават право на участие в томболата.

6. Ако регистрираната касова бележка не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукт Photoderm*, участникът няма право да получи шанс за участие в томболата за награди в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

7. Ако регистрираната касова бележка съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA (освен Photoderm*) и покупката отговаря на Общите условия на NAOS SPACE, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на NAOS SPACE, но няма да получи шанс за участие в томболата на Кампанията.

8. Ако регистрираната от участник касова бележка вече е била регистрирана от същия или от друг участник или не бъде одобрена от администратор на NAOS SPACE, участникът няма право да участва в томболата за награди. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

9. Един участник в Кампанията може да регистрира повече от една касова бележка с покупката на продукт Photoderm*. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка дава нов шанс на участника да спечели една от наградите, описани в чл. 3.

10. Имената на участниците в Кампанията, които получават седмична награда**, ще бъдат обявени във вторник на 01.06.2021 г. и всеки понеделник в периода от 31.05.2021 г. до 16.08.2021 г. включително на страницата „Кампании“ в NAOS SPACE.

11. Имената на участниците в Кампанията, които получават чанта с продукти за цялостна грижа BIODERMA***, ще бъдат обявени на 21.06.2021г., 19.07.2021 г. и 16.08.2021 г.включително на страницата „Кампании“ в NAOS SPACE.

12. Всички участници в Кампанията, които спечелят награда, ще получат имейл за това.

13. След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 10 работни дни, за да влезе в профила си в NAOS SPACE и да попълни офис на куриерска фирма „Спийди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

14. Всяка награда от Кампанията се изпраща в рамките на 15 работни дни от момента на избора на офис на куриерска фирма „Спийди“, посочен от съответния печеливш.

15. В случай, че победителят не предостави своите данни за връзка в посочения в т. 13 срок, той може да получи своята награда и след това, като куриерските разходи са изцяло за негова сметка. За да заяви изпращане на наградата след посочения по-горе срок, печелившият участник следва да изпрати имейл на адрес contact@naos-space.bg.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ