ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете плажна чанта, Power-bank батерии и сокове Olympus

Спечелете плажна чанта, Power-bank батерии и сокове Olympus

Играта продължава до 13 август 2021 г.

Какво по-освежаващо, какво по-тонизиращо от вкусен студен фреш-сок Олимпус, сутрин и в горещия летен ден!

Включи се в играта на Радио Fresh! и сокове Олимпус – „Ледени Блондинки с леден фреш-сок Олимпус“ и можеш да спечелиш награда! Опитай се да разтопиш „ледените“ сутрешни водещи, като ги разсмееш с горещ виц, забавна история или случка на ефирния телефон 02/976-74-74.

Ако не успееш по телефона, направи го на мейла: igra@radiofresh.bg, като добавиш двете си имена и тел. номер (и изрично съгласие да обявим името ти в ефир, в случай на спечелване на наградата), а водещите ще те изненадат с обаждане!

Всеки ден един участник ще печели Power-bank батерия и сокове Олимпус, а в края на седмицата един слушател ще спечели голямата награда: плажна чанта и сокове Олимпус.

Насладете се на освежаващия вкус на 100% натурален фреш сокове, направени само от внимателно подбрани плодове от избрани райони на Гърция, без добавена захар и консерванти, и изключително богати на витамини и минерали.

Широката гама от плодови вкусове включва обичаните от всички Портокал, Морков, Праскова, Нар, както и отличителните за марката Цитрусови плодове, Арония и 9 плода. Всички те могат да се открият и съхраняват само и единствено в хладилните витрини в търговските обекти, с което се гарантира тяхната постоянна свежест, качество и най-добър вкус.

OLYMPUS е лидер на българския пазар на млечни продукти, натурални фреш сокове и студен чай. Нашата цел всеки ден е да доставяме висококачествени, здравословни и автентични продукти на нашите клиенти, които да отговарят на всички техни нужди. Като експерти по добрия вкус и качеството ние от OLYMPUS непрестанни разширяваме портфолиото си от разнообразни продукти, на които потребителите могат да имат доверие. Научете повече за OLYMPUS на olympusfoods.bg.

OLYMPUS носи истинските гръцки плодове при теб! 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ