ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 500 000 чудесни награди от Tuborg

Спечелете 500 000 чудесни награди от Tuborg

Играй за 500 000 награди

Купи Туборг с промоционален етикет. Виж от вътрешната страна на капачката дали печелиш Туборг 500 мл или има промокод. Ако откриеш седем символен код, може да го регистрираш на www.tuborg.bg/promo и да разбереш веднага дали печелиш една от 1000 бр. безжични слушалки или една от 1000 бр. безжични колонки. Наградите Bluetooth слушалки или Bluetooth колонки ще бъдат изпращани към всички печеливши безплатно по куриер.

Участниците са длъжни да пазят печелившите капачки, с които са участвали в промоцията и да ги предоставят при получаване на наградата. Печелившите ще бъдат информирани с незабавно съобщение на екрана и обявени на www.tuborg.bg/promo. Изображенията на наградите са с илюстративен характер. С регистрацията си за участие в играта, участниците се съгласяват с официалните й правила, достъпни на www.tuborg.bg/promo. Допълнителна информация може да получите всеки ден от 09:00 до 20:00 часа на телефон 0888422962 (според тарифния план на абоната). Лица под 18г. нямат право на участие.

Участващата търговска марка е Туборг, в съответните опаковки:

Туборг, оборотна бутилка 500 мл.;наричана по-долу участваща опаковка.

Участващата опаковка ще бъде идентифицирана с промоционален етикет (колие с посланието „Играй за 500 000 награди“), а печелившите ще имат символ на бутилка под капачката, ако наградата е бира Туборг 500мл. или промоционален код за участие в томбола за 2000 бр. награди, описани в точка 7 от Общите условия на играта.

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

– Бира Туборг в оборотна стъклена бутилка от 500 мл. – 500 000 бр.
– Безжични слушалки – 1000 бр.
– Безжични тонколонки – 1000 бр.

За награди Безжична тонколонка или Безжични слушалки, печелившите участници в промоцията, трябва да потвърдят своята награда за получаване в срок до 5 дни след спечелване. Наградите, които не са потвърдени в определения срок, няма да бъдат предоставени на печелившите.

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционален етикет по т 6. , ако има символ на бутилка под капачката или промо-код и се направи регистрирането на уникалния седем символен код от вътрешната й страна.

За да участват в промоционалната игра за наградите безжични слушалки или безжичнa тонколонкa, участниците трябва да регистрират на адрес www.tuborg.bg/promo уникалния код от вътрешната страна на капачката от закупените промоционални продукти точно така, както е изписан.

При регистрация на промоционален код участникът бива уведомяван веднага чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора дали печели една от наградите: Безжични слушалки или Безжична тонколонка.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой промоционални кодове в периода на промоцията.

Общия брой награди ще бъдат изтеглени по следния начин, а именно:

– 1000 бр. Безжични слушалки ще бъдат разпределени на случаен принцип за периода на промоцията от специално разработен софтуер. Наградите се печелят инстантно – веднага след регистрацията на код, всеки участник ще бъде уведомявам дали печели награда.

– 1000 бр. Безжични тонклонки ще бъдат разпределени на случаен принцип за периода на промоцията от специално разработен софтуер. Наградите се печелят инстантно – веднага след регистрацията на код, всеки участник ще бива уведомявам дали печели награда.

– Участниците, спечелили бира, ще могат да я получат в предварително определени търговски обекти, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печелившата капачка. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите – бира – ще бъде публикувана на www.tuborg.bg/promo

. Картата с търговски обекти може да бъде променяна в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията www.tuborg.bg/promo

. Едно лице може да вземе максимум пет броя награди в един ден от един обект.

Участниците, спечелили безжични слушалки или безжичнa тонколонкa, ще получат съобщение на екрана с информация за начинa, по който могат да се свържат с Организатора, за да потвърдят спечелването на наградата си. Печелившите участници следва да се обадят в срок от 5 дни на посочения телефонен номер, за да предоставят адрес за доставка на наградата си.

За целите на обявяването, спечелилите се обявяват на посочения интернет адрес чрез регистрираният от тях промоционален код, с който печелят награда. На посочения интернет адрес всеки може да следи колко награди са спечелени към определен момент. С включването си в промоционалната игра печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 60 работни дни след получаването на потвърждение, на адреса за доставка.

Спечелилият участник следва да се обади на телефон 0888422962 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомителниетo по т. 15. и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, както и да потвърди, че пази промоционалната капачка. В случай, че спечелилият участник не извърши в срок посочените действия в предходното
изречение, то губи правото да получи наградата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКЕНТЕ ТУК

7 comments

 • Мирослав

  Имам 12 капачки с кен на тях къде да ги занеса!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   в сайта на края на публикацията, организаторът е публикувал списък с магазините в които можете да получите своите спечелени награди.

   Поздрави и късмет!

 • Каде да регистрирам капачките си от туборг?Дава ми някаква грешка ?

 • и на мен и не мога да ги регистрирам

 • Не може да се регистрират кодовете

 • Каролина

  Нещо със страницата не е наред и аз не мога да регистрирам кодове

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81 .

   По отношение на Вашия казус, моля свържете се с организаторите на играта.

   Поздрави и късмет!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *