ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели три ваучера на стойност 💯 лв. за www.taotastore.com

Спечели три ваучера на стойност 💯 лв. за www.taotastore.com
  1. Предмет и общи понятия:

1.1. Тези Общи условия (наричани за краткост „Условия”) определят механизма и уреждат взаимоотношенията, които възникват между Таота ЕООД (наричано за краткост „Компанията”) и физическите лица, които участват в игри и томболи с предметни награди на Facebook страниците на Таота ЕООД.

1.2. Всяка игра или томбола (наричана за краткост „Кампанията”) е маркетингов инструмент за популяризиране на дейността на Компанията и за повишаване на активността в официалната Facebook страница на Таота ЕООД на адрес: https://www.facebook.com/taotacom.

1.3. Участник в Кампанията (наричан за краткост „Участник”) може да бъде само физическо лице, което се включва в Кампанията, съгласно точка 2.1. от настоящите Условия.

1.4. Условията се разпространяват на интернет сайта на Компанията https://taota.com, като с това се считат достъпни до Участниците в Кампанията.

1.5. Кампанията се провежда от 8.00 часа на 01.10.2021 г. до 23.59 часа на 07.10.2021 г.

1.6. Кампанията се организира на територията на Република България.

1.7. Facebook не участва и не съдейства по какъвто и да е начин в организирането и провеждането на Кампанията.

1.8. Участието в Кампанията не е обвързано с продажба на продукт и/или услуга.

 

  1. Включване в Кампанията:

2.1. Участник в Кампанията (наричан за краткост „Участник”) може да бъде само физическо лице, навършило 18 години. Участниците се включват в Кампанията, като се регистрира за получаване на нюзлетър на адрес http://eepurl.com/igiGY в периода на Кампанията. С извършване на посоченото действие, Участниците приемат и настоящите Условия за участие в Кампанията.

2.2. Организаторите на Кампанията имат право да трият коментари, съдържащи:

  • обидни коментари, основани на расов, религиозен, полов или сексуален признак и всякакво друго дискриминационно поведение по смисъла на Закона за защита от дискриминация;
  • клевети, вулгарно и всякакво противоречащо на закона и добрите норми съдържание;
  • директни атаки към други фенове на страницата;
  • призоваване към незаконни действия;
  • порнографско съдържание;
  • реклама или промотиране на продукти, услуги или политически организации;
  • СПАМ или линкове към външни сайтове;
  • нарушаване на авторските права, търговските марки или други права;
  • публичното споделяне на лични данни като: телефонни номера, пощенски или e-mail адреси и други;
  • нерелевантни (неотносими) коментари или коментари, публикувани от профили, за които има съмнение, че не са на реални хора.

 

  1. Награди от Кампанията и условия за разпределянето им:

3.1. След финала на Кампанията ще бъдат раздадени награди – 3 (три) ваучера на стойност 100 лв. за пазаруване в интернет магазина https://taotastore.com/.

3.2. Наградата не може да бъде разменяна за паричната й или каквато и да е друга равностойност.

3.3. Участниците могат да изпращат информацията, посочена в т.2.1., с което да се включат в Кампанията, в периода между 01.10.2021 г. до 07.10.2021.

3.4. На 8.10.2021 г. ще бъдат изтеглени и обявени имената на печелившите участници от Кампанията. Печелившите участници в Кампанията ще бъдат определени чрез томбола, на случаен принцип, чрез използването на софтуеър за случайни числа.

3.6. Печелившите участници ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Компанията https://www.facebook.com/taotacom. За да получат наградата си, печелившите участници следва да се свържат с Компанията в срок от 7 (седем) календарни дни, след обявяването им, чрез изпращане на лично съобщение във Фейсбук.

3.7. Наградата се изпраща на посочен адрес на Участника, след получен отговор от него на лично съобщение чрез Фейсбук до Компанията. Наградата, непотърсена в посочения в предходната точка 3.6. срок, не подлежи на изпращане на печелившия Участник.

3.8. Всички Участници в Кампанията получават правото да бъдат включени в томболата с цел определяне на печелившите и разпределяне на наградите, осигурена от Таота ЕООД, съгласно настоящите Условия.

3.9. Участник, спечелил награда, но неизпълнил условията, посочени по-горе в точка 3.6. и точка 3.7. не получава наградата си. Непотърсена награда не се преразпределя.

3.10. Всеки Участник в Кампанията има право да участва, като се регистрира за получаване на нюзлетър на http://eepurl.com/igiGY.

3.11. В разпределянето на наградата в Кампанията не могат да вземат участие служители на Таота ЕООД и техните роднини.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ