ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за пазаруване на 30 лева от Kaufland

Спечелете ваучер за пазаруване на 30 лева от Kaufland

От 16 до 22 април изборът на италиански продукти в Kaufland България става още по-богат и наситен с редица автентични предложения от италианската кухня.

Специалната селекция от автентични италиански продукти на Kaufland България допълва разнообразния постоянен асортимент от италианската кухня. Предложенията започват с традиционните антипасти – различни видове прошуто, италиански сирена, морски деликатеси, включват любимата на всички паста и лазаня болонезе, неустоимия италиански сладолед, гарниран с няколко вида силно италианско кафе, и завършват с автентичните пенливи вина, ликьори, аперитиви, бира и, не на последно място – грапа.

Включете се в кулинарното предизвикателство #ВкусътНаИталия на Kaufland и BG-Mamma! 
Рaзгледайте актуалните ни предложения от италианската кухня и споделете до 22 април своята любима рецепта, приготвена с поне един продукт от нашия асортимент.

Spaghetti Wine Glass Pizza Може да участвате както с публикувана рецепта, така и със снимка на приготвени от вас италиански специалитети. Всеки потребител, който изпълни едно от условията за участие, ще се включи в нашата томбола. Трима от вас ще спечелят ваучер за пазаруване от Kaufland на стойност 30 лв. 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *