ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесна награди от Activia

Спечелете чудесна награди от Activia
I. Механизъм
1. За да се включи в Играта, Участникът трябва да изпълни следните условия:
да публикува отговор на въпрос зададен на Facebook (Фейсбук) страницата на Activia за България (www.www.facebook.com/activia.bulgaria) със следното съдържание: “[ИГРА] Напиши ни в коментар кое е любимото ти място за лятна почивка и може да спечелиш ежедневна детокс бутилка. Трима печеливши ще бъдат обявени на 02.05.2018 г. Виж пълните правила тук:“
2. Периодът, през който се провежда Играта e от 23.04.2018 г. до 23:59 часа на 01.05.2018 г.
3. Всеки потребител участва еднократно в томболата, независимо от броя на отговорите, които е публикувал.
4. С публикуване на отговор на зададения съгласно т. 1 по-горе въпрос потребителят потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила за участие в Играта.
II. Право на участие
5. В Играта могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на ”Експлора БГ” ООД и “ДАНОН-СЕРДИКА” АД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.
6. Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез Изпълнителя публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата www.facebook.com/activia.bulgaria. Изпълнителят има правото еднолично или след нареждане от страна на Организатора да сваля от Facebook страницата https://www.facebook.com/DanoninoBulgaria всеки коментар, отговор, изображение и др., който по негово усмотрение нарушава горните изисквания или тези Официални правила.
III. Награждаване
7. Всеки потребител, който се е регистрирал за участие в Играта по реда на тези Официални правила, може да спечели награда – ежедневна детокс бутилка.
8.Печелившите участници са 3 (трима) и ще бъдат определени чрез томбола, на случаен принцип, в присъствието на комисия от трима души, служители на Организатора. Обявяването на печелившите ще се състои на 02.05.2018 г.
9. Един участник може да спечели само 1 (една) награда, независимо от броя на публикуваните от него отговори по реда на т. 1 по-горе.
10. Печелившите участници ще бъдат обявени в пост на Facebook страницата Activia на 02.05. 2018 г. Обявяването ще стане чрез изписване на името и фамилията, които участникът е посочил в своя профил във Facebook, с който е отговорил на въпроса за участие в Играта, съобразно условията на тези Официални правила, в коментар под поста, обвързан с Играта на Facebook страницата.
11. Печелившите участници, обявени на 02.05.2018 г., трябва да се свържат с нас на лично съобщение на страницата Activia (BG) в срок от 10 работни дни от датата на обявяването му, за да потърси наградата си. Печелившите участници следва да изпратят лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/Aktivia, съдържащо трите имена на лицето, дата на раждане, телефон за връзка и адрес, на който да бъде изпратена спечелената награда.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *