ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете луксозна Ultra All Inclusive почивка за двама в Турция

Спечелете луксозна Ultra All Inclusive почивка за двама в Турция

Играта продължава до 20 февруари 2022 г.

Стартер – най-забавното сутрешно шоу в българския ефир навършва 20 години на 22.02.2022 (вторник)! По този хубав повод заедно с  Белпрего Травел ви даваме уникалната възможност да спечелите супер луксозна ваканция за двама в Турция – 7 нощувки Ultra All Inclusive почивка в хотел The Marilis Hill 5* Antalia  в празничната игра „20 първи срещи“ до 20 февруари!

Включете се в „20 първи срещи“! Спомнете си за първата среща с вашия любим човек. Какво видяхте, какво ви впечатли, какво се случи? Разкажете ни за тези първи вълнуващи спомени и ни изпратете аудиозапис на имейл radioplay@bgradio.bg. Записът не бива да е по-дълъг от 1 минута. Не забравяй да отбележиш своето име, името на твоята половинка и телефон за обратна връзка.

Всяка сутрин от 25 януари до 21 февруари в Стартер, Симо и Боги излъчват една от получените истории. Ако в ефир прозвучи вашата история, твоята половинка трябва моментално да се обади на Симо и Богдана на тел. 02/951 55 35,, но не по-късно от 2 минути след като записът е прозвучал. По този начин вашата двойка влиза в томболата, с която ще изтеглим името на победителите на празничното издание на Стартер на 22.02.2022 г.! Краен срок за участие – 20 февруари.

Наградата включва: 7 нощувки Ultra All Inclusive почивка в The Marilis Hill 5* Antalia в Турция за двама с автобусна програма. Тя е осигурена от нашите приятели от Белпрего Травел – туристическа агенция, с дългогодишен опит в туризма, които подхождат с особено внимание към всяко едно запитване. Белпрего Травел ще Ви предложи:

Индивидуални и групови екскурзии в чужбина;
Програми за ваканции и почивки в дестинации по избор;
Хотелско настаняване в цял свят;
Самолетни билети и чартърни полети;
Круизни пътувания;
Съдействие за издаване на туристически визи и медицински застраховки за пътуване в чужбина;

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Михаела

    Участвам

    • Играйте и спечелете

      Здравейте,
      за да участвате в публикуваната игра е необходимо да изпълните условията описани в публикацията. Коментар с текст „УЧАСТВАМ“ не води до участие.

      Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ