ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете екскурзия до Барселона и още 40 награди

Спечелете екскурзия до Барселона и още 40 награди

Сега е моментът да сбъднеш мечтата си – Барселона те очаква! Отговорите на няколко кратки въпроса могат да ти осигурят един романтичен уикенд в Барселона или един от пет комплекта смесители L20.Отговори вярно, регистрирай се и участвай в томболата за една от специалните ни награди.

Как да спечелиш Голямата награда или някоя от останалите 50 награди, осигурени от Roca? Лесно е – отговори вярно на няколко въпроса, регистрирай се в сайта не по-късно от 24 май 2018 и участвай в томболата за една от специалните награди на Roca. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 6 юни 2018г. в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД.

Към играта

Наградите

Голямата награда:

Уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мач, което включва:
Пътуване със самолет за двама, 3 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на ФК Барселона. Маршрутът на пътуването е София – Барселона – София. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври 2018г. и ще бъде определена от Рока България, след като стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2018/2019.

И още 50 награди:
– 3 броя смесители за умивалник Atlas
– 7 броя душ слушалки Sensum
– 40 тениски Roca

Не пропускай свой шанс да спечелите една от тези страхотни награди на Roca!

Вижте разказа на спечелитите голямата награда от играта на Roca през 2017г.:
http://www.roca.bg/company/about-us/news/2017/december/winners-barcelona

Към играта

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *