ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете всяка седмица по 10 ваучера за гориво от Shell

Спечелете всяка седмица по 10 ваучера за гориво от Shell

Обичате ли пътуванията? А да разказвате забавни истории от тях? Споделете с няколко изречения в коментарите и можете да получите подарък за още пътувания – ваучер за гориво от Shell на стойност 25 лв. Споделяйте толкова често, колкото искате, а трима от вас ще печелят награда всеки понеделник, от 16 април до 6 май. Пролетта е тук, тръгваме на път!

Shell и BTV.bg те предизвикват да разкажеш интересна и забавна история, свързана с твое пътуване. Всеки понеделник, в периода 16.04-06.05.2018 г, ще избираме трима от вас, публикували своя история с коментар под статията, които ще получат подарък от Shell – ваучер за гориво на стойност 25 лв. Споделяйте ни истории толкова често, колкото ви се пише и има какво да ни разкажете. Подробните правила на играта може да прочетете ТУК.

На Севлиево спираме, защото сме гладни. Нали сме майки и съпруги, всяка е приготвила по нещо. Вадим кутии от невредна пластмаса, бутилки с филтри и зеленчуци, нарязани на лентички, хапваме… Вече затваряме багажника по-лесно.

Зареждаме на Shell, пием кафе, трупаме точки. Пътуването винаги е най-хубавата част от цялата почивка, като пикантна разядка с шафран от шестстепенно гурме меню. Да пътуваш е ключът към свободата.

През този женски уикенд изпихме много бяло вино, после много текили, после мохито и бири… и разтворими витамини даже… и си духахме косите с йонизиращ сешоар… качвахме си краката по столовете… разменяхме си дрехи… правихме си подаръци, ядохме шоколад на закуска и не ни беше съвестно… не си подреждахме стаите… накрая главите ни клюмнаха и заспахме.

А всичко започна с един невинен разговор. Когато между сиропите за кашлица и миенето на чинии някой невинно спомена – „Мацки, хайде да хванем гората!“

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *