ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете комплект за успокояване на кожата La Roche-Posay

Спечелете комплект за успокояване на кожата La Roche-Posay

Атопичният дерматит е едно от най-често срещаните възпалителни заболявания на кожата. То се характеризира с наличие на сърбеж, суха кожа и екзема. Лаборатории La Roche-Posay създадоха серията LIPIKAR преди 20 години. Тази гама продукти за тяло, за сухата кожа на деца и възрастни, е доказала ефикасността си с голям брой клинични проучвания.

Екстремна сухота. Чувствителна и предразположена към атопия кожа
Lipikar Syndet AP+ е подходящ за:
•   Чувствителна, много суха и раздразнена кожа, склонна към сърбеж
•   Кожа, склонна към атопия
•   Бебешки скалп и млечни корички (крусти)

Ултранежна формула, обогатена с масло от шийниацинамид и Aqua Posae Filiformis – нова патентована активна съставка, която се бори срещу симптомите на атопичната кожа. Без парфюм. Тестван под педиатричен контрол. Тестван под офталмологичен контрол. Високотолерантна формула. Тестван срещу алергии.

Включете се в предизвикателството на La Roche-Posay и BG-Mamma и спечелете комплект за успокояване на кожата!

За да се включите в томболата е достатъчно да отговорите на следния въпрос: страда ли Вашето мъниче от кожни раздразнения, атопичен дерматит, екземи или сърбеж? Какви по-специални грижи полагате, за да облекчите дискомфорта на детенцето си?

Трима от всички участници ще спечелят комплект Lipikar Baume & Lipikar Syndet. Победителите ще бъдат обявени в настоящата тема на 21 май 2018 г.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *