ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 слънчеви награди от Бочко

Спечелете 10 слънчеви награди от Бочко

Играта продължава до 19 юни 2022 г.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Участникът ще посети страницата http://bochko.bg/sun, включвайки се в играта, като кликне върху и съответно “събере” скритите 5 слънца на страницата. Всеки Участник следва да се регистрира в интернет на адрес http://bochko.bg/sun чрез използване на бутон с надпис РЕГИСТРАЦИЯ, като попълни съответни данни и даде изрично съгласие за тяхното събиране, съхраняване и обработване за посочените в Част 10. по-долу цели, както и да даде съгласието си да се включи в Играта. Данните, които следва да се предоставят за регистриране и участие са: две имена, електронен адрес и телефон.

Участникът се регистрира, за да участва за спечелването на награда.

Участниците, спечелили награда, е необходимо да предоставят следните допълнителни данни: адрес за доставка.

Участникът има право да се регистрира само веднъж за всеки от етапите, за да участва в играта за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторите имат правото да го отстранят от участие.

Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с покупка на продуктите на Възложителите от Участниците и/или печелившите участници.

В Кампанията ще бъдат раздадени общо 10 награди, всяка от които включва:
1 бр. Слънцезащитен спрей лосион Бочко SPF50, 125 мл;
1 бр. Мляко за след слънце Бочко, 150 мл;
1 бр. Детско пончо за плаж.

Печелившите се публикуват на страницата на кампанията на 21 юни. Участниците узнават дали печелят посредством уведомителен имейл от организаторите, както и ще бъдат обявени в пост и стори на Фейсбук страницата на Бочко.

До една седмица след публикуването на печелившите, ще бъдат изпратени наградите при условията на Част 7 на посочения от тях адрес за доставка.

Наградите по т. 5.1 ще бъдат изтеглени на случаен принцип между участниците, отговарящи на изискванията за участие в кампанията и попълнили регистрационна форма. Механизмът на теглене се програмира от Изпълнителя в софтуер, който разпределя наградите за периода на кампанията, и на принципа на случайните числа „тегли“ печеливши от целия период на кампанията.

Наградата се получава по куриер за сметка на Възложителя чрез посочения от печелившия Участник, телефон за контакт и адрес за доставка. Печелившият Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 3 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ