ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 двойни билета за домакински мач на Liverpool FC от Английската Висша лига за сезон 2022/2023 на стадион „Анфийлд“, Ливърпул, Великобритания

Спечелете 20 двойни билета за домакински мач на Liverpool FC от Английската Висша лига за сезон 2022/2023 на стадион „Анфийлд“, Ливърпул, Великобритания

OФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ
„СПЕЧЕЛИ БИЛЕТИ ЗА „АНФИЙЛД“

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

1.1 Кампанията „Спечели билети за „Анфийлд ”, наричана по-нататък накратко “ Кампанията”, се организира и провежда от „Карлсберг  България“ АД, гр. София, ул. Бизнес парк София 1, жк. Младост 4, сграда 10, етаж 4, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила ще бъдат налични на информация във филиалите на Кауфланд България, както и на www.kaufland.bg и www.footballmoments.bg за целия период на Кампанията Информация може да бъде получена и на телефон 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна) .

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Кампанията по всяко време, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.footballmoments.bg

2.4. С участието си в кампанията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Кампанията

2.5. Базата данни и онлайн сайтът на кампанията ще са поддържани и управлявани от рекламна агенция Digital ID, ЕИК 200500324, с адрес на управление гр. София, ул. Николай Хайтов №3А, партер, офис 1-5 (наричана по-нататък „Агенцията“).

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯТА

3.1. Кампанията се организира и провежда на територията на Република България, само в търговските обекти на Кауфланд България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Кампанията имат право да участват всички лица с местоживеене в Република България на възраст над 18 години с изключение на служителите на Карлсберг България АД, рекламните агенции, свързани с Кампанията, собствениците и служителите на търговски обекти Кауфланд, както и роднини по права линия от първа степен (деца и родители) и съпрузи на изброените по-горе лица.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КАМПАНИЯТА

5.1. Кампанията стартира на 01.06.2022 г. и продължава до 30.06.2022 г. (вкл.)

ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ОПАКОВКИ

6.1. Участващи опаковките опаковки в Кампанията са следните:

Carlsberg кен 500 мл

Carlsberg кен мултипакет 3+1

Carlsberg бутилка 500мл

Carlsberg 0,0% бутилка 330мл

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградите в Кампанията са общо 20 бр. двойни билета (за двама) за домакински мач на Liverpool FC от Английската Висша лига за сезон 2022/2023 на стадион „Анфийлд“, Ливърпул, Великобритания.

ВАЖНО: Наградата включва единствено билет за посещението на футболния мач и НЕ включва покриване на разходи за транспорт (полети, автобуси, влакове, таксита и др. тип транспорт), настаняване или каквито и да е други разходи от личен характер, свързани с посещението на футболния мач.

7.2. Печелившите участници получават гарантиран двоен билет за посещение на мач на Liverpool FC като  конкретният мач, за който те ще важат ще бъде определен след обявяване на програмата за сезон 2022/2023, както и след обявяването на билетите за продажба от Liverpool FC към Организатора.

7.3. Печелившите участници ще имат възможност да дадат своето предпочитание за мач, който желаят до посетят. Организаторът ще вземе предвид посоченото желание, но не се задължава да го изпълни.   

 

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ8.1. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И РЕГИСТРАЦИЯ.

За да участва в Кампанията, Участникът е необходимо:

  • Да закупи продукти Carlsberg в опаковка и комбинация по избор на обща стойност минимум 5лв. от обекти на верига Кауфланд България.
  • Да регистрира номера на касовата си бележка на уебсайта www.footballmoments.bg като:
  • Въведе номер на касова бележка
  • Въведе стойност на закупени продукти Carlsberg
  • Въведе телефонен номер
  • Да въведе име на футболен отбор от Английската Висша лига, срещу който желае да получи билет за мач (Liverpool FC срещу посочения отбор)
  • Потвърди, че се съгласява с Условията на Кампанията (чрез поле tick-box)
  • Потвърди, че има навършени 18 години (чрез поле tick-box)
  • Потвърди, че ще съхранява касовата бележка до края на Кампанията (чрез поле tick-box)

След извършване на описаните действия, Участникът се включва в томбола за 1 от 20 бр. двойни билета за посещение на мач на Liverpool FC (пълното описание на наградата виж в ч.7).

Минималната стойност на покупката от 5лв. може да бъде разпределена в една или повече касови бележки.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ