ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 30-те пакета с 12 бутилки PEPSI

Спечелете 30-те пакета с 12 бутилки PEPSI

Играта продължава до 21 юни 2022 г.

😍 Обичаш лятото и страхотният вкус на PEPSI?🎉 Посрещни Джулая на Stereo Festival по твоя начин! ☀️🎶🥤

А сега можеш да спечелиш един от 30-те пакета с 12 бутилки от любимото PEPSI.

Ето какво трябва да направиш:
✅Харесай страницата на Stereo Festival 👍
✅Сподели този пост 📧
✅Участвай в томболата за един от 30-те пакета с 12 бутилки PEPSI, предоставени от Pepsi Bulgaria 😃

Можеш да бъдеш един от 30-те късметлии и да се наслаждаваш на страхотен PEPSI вкус! 😉🍀

В разпределението за наградата от Играта ще участват всички лица, които в периода на провеждане на Играта са изпълнили условията по раздел I. т.3 и отговарят на посочените по-горе условия по раздел II.

Определянето на победител от Играта се извършва на 22.06.2022 г. сред участниците в Играта, които отговарят на изискванията й и са изпълнили условията й.

Определянето на победител в Играта се извършва на случаен принцип, чрез жребии. Жребият се осъществява чрез софтуер за избор на случаен принцип https://commentpicker.com/ от лице определено от Организатора. За извършения избор на победител се съставя протокол.

Наградите, които ще бъдат раздадени в Играта са общо 20 броя, и са следните :
– 30 броя пакета – всеки пакет съдържа 12 бутилки Pepsi 500 мл.

Организаторът публикува името на победителя в коментар под поста на Играта в срока по т.11.

В срок до 5 (пет) работни дни, считано от датата на обявяване на победителя по посочения начин, същият трябва да се свърже с Организатора като изпрати лично съобщение до профила на Организатора (https://www.facebook.com/StereoFest) от профила, с който се е включил в Играта и да предостави следните свои данни: собствено, бащино и фамилно име, адрес на територията на Република България за доставка на наградата и телефон за връзка. Ако определеният за победител участник не се свърже в посочения срок и по посочения начин с ОРГАНИЗАТОРА или не предостави всички необходими данни, той губи правото си да получи.

Наградата се изпраща по куриер на посочения от победителя адрес, като разходите са за сметка на Организатора. Наградата се изпраща в срок до 30 дни от предоставяне на данните от победителя в Играта по реда на т.14. Ако победителят не бъде открит на посочения от него адрес и не може да бъде осъществена връзка посредством предоставения от него телефон за контакт, той губи правото си да получи наградата и такава не му се предоставя.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ