ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 15 ваучера по 200 лв. за вериги оптики Grand Optics и JOY

Спечелете 15 ваучера по 200 лв. за вериги оптики Grand Optics и JOY

Играта продължава до 6 юли 2022 г.

Най-накрая лятото е тук – готова ли си за планирани и импровизирани летни приключения? Каквито и да са плановете ти за този сезон, не забравяй, че сега вече грижата за кожата от вредното влияние на слънчевите лъчи е задължителна, тъй като UV-лъчението е още по-опасно.

Както досега, слънцезащитна марка №1* NIVEA SUN е готова да се грижи за кожата ти под слънцето от глава до пети, преди и след! Това е целта ни и в новата кампания в сътрудничество с дрогерии dm! Купи продукт NIVEA SUN в периода 9 юни – 6 юли 2022 г. и участвай в томбола за 15 ваучера на стойност 200 лв. от вериги оптики Grand Optics и JOY!

Промо играта се организира и провежда във всички търговски обекти на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.

Желаещите да участват в Промо играта, следва да направят квалифицираща Покупка в който и да е търговски обект на „дм България” ЕООД на продукт или продукти с марка NIVEA SUN, след което имат възможност да участват в Промо играта за една от посочените в т. 4.3 Награди. Всеки клиент, който отговаря на изискванията, предвидени в настоящите Официални правила, може да се регистрира на nivea.bg/dmsun като въведе име, презиме и фамилия (задължително в предвидения тук ред), e-mail, телефон за връзка, адрес и качи снимка на фискалния бон/фактура – удостоверяващ/а Покупката на продукт или продукти с марка NIVEA SUN.

За участие в Промо играта се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма, описани по-горе, да прикачи снимка на оригиналния/ната фискален бон/фактура и да изрази изричното си съгласие за събиране и обработване на личните му данни за целите на Промо играта.

Участникът отговоря за верността и коректността на предоставените от него данни.

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената Покупка на продукт/продукти с марка NIVEA SUN следва да бъде запазен от Участника в Промо играта.

Всеки Участник има право да участва в Промо играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова Покупка на продукт(и) с марка NIVEA SUN, различен от вече регистриран фискален бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на томболата всеки Участник ще се счита за уникален посредством своя e-mail и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши Участници имат един и същ e-mail адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора, а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени няколко продукта с марка NIVEA SUN, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в томболата само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки Участник може да спечели само една Награда, настоящото ограничение се отнася, и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

Провеждането на томболата по настоящата Промо игра ще се извърши в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД – „Република Интерактив“ СРЛ (Republika Interactive SRL), VAT No: RO23981359, дружество, регистрирано съгласно законодателството на Република Румъния, на адрес: Румъния, гр. Букурещ, Сектор 2, ул. „Барбу Вареску“ No 137А, както следва:
➢ на 17.06.2022 г. ще бъдат изтеглени 5 (петима) печеливши Участници;
➢ на 27.06.2022 г. ще бъдат изтеглени 5 (петима) печеливши Участници;
➢ на 08.07.2022 г. ще бъдат изтеглени 5 (петима) печеливши Участници и 15
(петнадесетима) резервни печеливши Участници.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип, електронно – чрез платформата www.random.org. Изтеглянето на имената на Участниците се извършва в следния ред – на всяка от гореописаните дати се изтеглят имената на 5 (петима) печеливши Участници, като на 08.07.2022 г. се изтеглят и имената на 15 (петнадесетима) резервни печеливши Участници.

Всички Участници в Промо играта, които не са били изтеглени като печеливши на 17.06.2022 г., автоматично участват и за тегленето на 27.06.2022 г., съответно всички Участници в Промо играта, които не са били изтеглени като печеливши на 27.06.2022 г., автоматично участват и за тегленето на 08.07.2022 г.

За резултатите от всяко теглене се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите Участници, спечелили 5 (пет) ваучера в електронен формат (съдържащи индивидуален промокод), всеки от които е с номинална стойност от 200лв. – за целево закупуване на стоки и/или услуги от физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и от електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg. За резултатите от тегленето, проведено на 08.07.2022 г., освен
петимата печеливши Участници, в протокола, по реда на изтеглянето, се вписват и
имената на петнадесетимата резервни печеливши Участници.

Всички печеливши Участници ще бъдат информирани за спечелването на Награда до 18.00 часа на 20.07.2022 г. чрез изпращане на ваучера в електронен формат (съдържащ индивидуален промокод) на посочения от тях имейл адрес.

Наградите 15 (петнадесет) ваучера (съдържащи индивидуален промокод), всеки от които е с номинална стойност от 200лв. – за целево закупуване на стоки и/или услуги от физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и от електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg, се изпращат на печелившите Участници в електронен вид – на посочения от тях в регистрационната форма e-mail адрес. Наградите се считат за получени от печелившите Участници с изпращането им към посочените в регистрационната форма e-mail адреси.

Спечелените Награди – ваучери в електронен формат (съдържащи индивидуален промокод), всеки от които е с номинална стойност от 200лв., могат да се използват еднократно от притежателите им (печелившите Участници) за целево закупуване на стоки и/или услуги на стойност по-малка или равна на номиналната стойност на ваучера – във физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и на електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg.

Ваучерите са валидни за закупуване на стоки и/или услуги от целия асортимент, предлаган във физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER, както и на електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg.

За да се възползват от Наградите, печелившите Участници следва да представят ваучерите в електронен формат на служител във физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics или ZEISS VISION CENTER, съответно да въведат индивидуалния промокод при финализиране на онлайн поръчката – в случай че пазаруват през електронния магазин на shop.grandoptics.bg Срокът на валидност на ваучерите е от 20 юни 2022 г. до 31 декември 2022 г. С изтичането на посочения срок ваучерите губят своята стойност и няма да бъдат приемани от търговците, собственици на физическите магазини на вериги оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS, Kid Optics, ZEISS VISION CENTER и електронния магазин на следния уеб сайт: shop.grandoptics.bg.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ