ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете разходка с яхта за двама в Несебър, рафтинг по река Струма и полет с парапланер

Спечелете разходка с яхта за двама в Несебър, рафтинг по река Струма и полет с парапланер

Играта продължава до 8 юли 2022 г.

Сладолед NUII e предназначен за авантюристите от града, за които пътуването носи страхотното усещане да се докоснеш до непознатото!

Всеки делничен ден до 8 юли БГ Радио и сладолед NUII ти дават възможност да избереш вълнуващи летни емоции с мечтано приключение – морско, планинско или екстремно! Всичко, което трябва да направиш, е просто да се регистрираш и да избереш какво искаш да бъде новото ти лятно приключение!

Сладолед NUII е ново лятно приключение, което може да изживяваш всеки ден! Неговите вълнуващите нови вкусове ще ти подарят изненадващи усещания, защото той олицетворява:

Автентичен вкус
Народи от различни места и култури
Околната среда с нейното богатство
Натуралността на флората и фауната на нашата Земя

Всяка екзотична съставка в сладолед NUII e със сертифициран произход и  e съчетана с възхитителния вкус на сладоледа. Сладолед NUII e най-добрият сладолед защото е съчетание от плътен вкус, многопластов като структура и провокира твоя интерес още с името на всеки отделен вкус. Той e перфектната комбинация от познатото и изненадващото, за да ти донесе върховна наслада и незабравимо усещане. Историите, които сладолед NUII разказва са уникални и изненадващи, защото са вдъхновени от всички аспекти на вкуса, който за нас е водещ.

Нека лятото е пълно с нови и вълнуващи емоции и вкусове със сладолед NUII и БГ Радио!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ