ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете самолетни билети и уикенд за двама в Мюнхен

Спечелете самолетни билети и уикенд за двама в Мюнхен

Играта продължава до 30 юни 2022 г.

Искате ли да посетите Мюнхен? Сега може да спечелите уикенд в красивата столица на Бавария.

Предлагаме два безплатни двупосочни самолетни билета от София до Мюнхен с Луфтханза, както и безплатен престой в хотел за двама за две нощувки в Мюнхен. ✈

Правилата са лесни. Отговорете в коментар в периода 20-30 юни 2022 г.:
📍Кои забележителности бихте искали да посетите в Мюнхен?
📍Тагнете двама приятели, с които пътувате често.

Само една публикация на участник ще бъде включена в избора на победител. Строго забранено е използването на няколко профила във Facebook, за да увеличите шансовете си за победа.

Играта ще се проведе в периода 20.06–30.06.2022 г. при следните условия:

Участниците трябва да коментират под поста на играта, отговаряйки на въпроса, съдържащ се в поста на играта, а именно „Кои забележителности бихте посетили в Мюнхен? и да отбележат двама приятели, с които често пътуват.

В случай, че даден участник желае да прекрати участието си в играта, то е необходимо да уведоми писмено Организатора като изпрати имейл на public@sof-connect.com, като задължително упомене профила, с който се е регистрирал.

В играта може да участва всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, по указания в настоящите Общи условия начин и срокове. Участието в играта не е обвързано с покупка. С участието си в играта участникът декларира, че има навършени 18 години и че има валидно право да извърши всички правни  и фактически действия за участието си.

Всички служители на летищният оператор на летище София – „СОФ Кънект“ и членовете на техните семейства нямат право да участват в играта.

След изпълнението на горепосочените условия участникът се счита за регистриран за участие в играта. Организаторът не изпраща потвърждение за регистрация или участие в играта.
Участниците, които не са изпълнили едно или повече от горепосочените условния или са публикували коментар с несъответстващо на тях съдържание, няма да получат право да участват в томболата за обявената награда.

Участници, които публикуват нецензурно, обидно или противоречащо на общоприетите морални норми съдържание или съдържание, уронващо престижа на летище София и Организатора ще бъдат дисквалифицирани.

На 30.06 ще бъде изтеглен победителят на случаен принцип, като изборът ще бъде направен с томбола от софтуерен инструмент – https://commentpicker.com/.

Победителят ще спечели два безплатни двупосочни самолетни билета от София до Мюнхен с авиокомпания Луфтханза, както и две безплатни нощувки за двама в място за настаняване с минимум 3 звезди в град Мюнхен. Всички други разходи, свързани с пътуването за са сметка на печелившия.

Билетите и нощувките ще могат да се ползват в срок от обявяване на печелившия до 15.12.2022 г.

Организаторът ще публикува в пост във Фейсбук страницата на летище София профилната снимка и името на печелившия/ профила, с което се е регистрирал във Фейсбук. Организаторът може да уведоми спечелилия чрез съобщение във Фейсбук или по друг подходящ начин.

Печелившият уведомява организатора не по-късно от 14 дни преди избраните дати на пътуване. Уведомяването на организатора се извършва по електронна поща, като се посочват имена, дата на раждане, информация за контакт и други лични данни, необходими за издаване на самолетен билет и осигуряване на хотелска резервация

В случай, че печелившият не потърси наградата си в срок от 5 (пет) дни, считано от момента на обявяването и, Организаторът ще определи чрез ново теглене победител от останалите участници, изпълнили условията на играта.

Прехвърлянето на наградата на трети лица не е допустимо.

Печелившият участник се съгласява фотографски и видео изображения на които присъства да бъдат използвани свободно и неограничено в социалните мрежи, включително в съобщения до медиите. Печелившият участник се съгласява да участва в церемонии по изпращането и посрещането му на летище София, като това може да включва присъствието на медии и необходимост от даване на интервюта.

Наградата ще бъде връчена лично на печелившия след като Организаторът осъществи първоначален контакт с него по телефона.

Не е възможна замяна или изплащане на наградата в брой.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ