ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете мечтаната лятна почивка в ‘Топола Скайс Ризорт и Аквапарк’

Спечелете мечтаната лятна почивка в ‘Топола Скайс Ризорт и Аквапарк’

Играта продължава до 30 юни 2022 г.

Спечели мечтаната лятна почивка в „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“!

Разположен над един от най-красивите Черноморски заливи, „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“ е мечтаното място за една пълноценна семейна почивка.

Комплексът се намира на 60 км. северно от Варна и на 17 км. южно от нос Калиакра. Съвсем наблизо сa трите най-големи голф игрища в България, както и заливът „Болата“, който попада в класацията на „Най-красивите заливи в света“.

„Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“ съчетава комфорт и природа. Комплексът разполага с удобни, напълно обзаведени апартаменти, както модерно оборудвани просторни стаи. На разположение на гостите са три зони с отопляеми басейни, включващи хидромасажни секции, детски атракции и Уелнес център със зона за игри и фитнес център. Научи тук подробно за всички прекрасни условия, с които ще те посрещне.

ИСКАШ ЛИ ДА СПЕЧЕЛИШ ТРИДНЕВЕН УИКЕНД ТАМ? Кой друг, ако не Z-Rock да ти гарантира това преживяване!

Отговори на въпроса, който ще намираш всяка сутрин на страницата ни във facebook. В края на играта, в шоуто на Гурко, един от всички отговорили ще получи шанса да се наслади на комфорта, природата и забавленията, които „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“ предлага. Късмет!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ