ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете безкабелна прахосмукачка AEG

Спечелете безкабелна прахосмукачка AEG

Играта продължава до 24 юли 2022 г.

Започва новата ни игра!

Домашните любимци са неразделна част от домашния уют, но как да поддържаме тапицерията на меката мебел чиста? Посетете страницата ни, отговорете правилно на въпроса, последвайте стъпките и можете ДА СПЕЧЕЛИТЕ безкабелна прахосмукачка AEG QX8-2-PANI

За участие в играта, за участника е необходимо да изпълни 3 стъпки, описани на страницата на играта на уебсайта на AEG България.

Стъпка 1: Участникът трябва да разгледа страницата на уреда.

Стъпка 2: Участникът трябва да отговори правилно на въпроса в регистрационната форма на играта и да предостави име и фамилия, email адрес и телефон за връзка.

Стъпка 3: Участникът трябва да сподели публично страницата на играта чрез бутона „Споделяне“ (Share) т личния си профил във Facebook.

В случай, че потребителят отговаря на условията за участие, посочил е правилния отговор и е изпълнил точно стъпките в конкретната игра, името му се включва в механизма за печелене на наградата, обявен в текста на страницата на играта.

Печелившите участници се избират на случаен лотариен принцип (чрез софтуерно приложение) измежду всички участници, изпълнили условията по т. 6.1. в играта.

Забранени са действия от страна на участниците, с които се увеличава възможността за спечелване на награда, посредством използване на средства и методи, различни или противоречащи на зададените в Правилата.

Участниците имат право да участват само по 1 път със съответния Facebook профил/ регистрация.

Верният отговор на въпроса е само един.

Само отговорилите правилно на въпроса и изпълнили всички 3 стъпки от механизма на играта участват за спечелването на Наградата.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ уведомява печелившите участници чрез Facebook или чрез обаждане на телефона или изпращане на имейл, в срок от 7 /седем/ работни дни след изтеглянето на печелившите. Печелившите следва да предоставят следните данни: три имена, телефон за връзка и адрес, на който желаят да получат наградата си. Наградата ще бъде доставена чрез куриер (за сметка на Организатора) в срок до 30 /тридесет/ работни дни от датата на получаване на посочените в предходното изречение данни.

Наградата се получава от печелившите след представяне пред куриера на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на наградата.

Наградата за играта е един брой безкабелна прахосмукачка AEG QX8-2-PANI. Наградата се предоставя от ОРГАНИЗАТОРА и се обявява в деня на играта в текста към публикацията или при обявяване на печелившия в коментар към публикацията на Facebook страницата на AEG България https://www.facebook.com/AEGbulgaria/.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ