ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете защита и видим подмладяващ ефект в една стъпка от Eucerin

Спечелете защита и видим подмладяващ ефект в една стъпка от Eucerin

Все повече проучвания доказват, че има връзка между излагането на UV лъчи и преждевременното стареене на кожата. В дългосрочен план фотостареенето може да доведе до сериозни изменения в структурата на кожата.
UV лъчите задълбочават бръчките и нарушават пигментацията на кожата. Те могат да ни засегнат по всяко време – докато спортуваме на открито или докато работим в градината, по време на шопинг обиколка или докато играем с децата на площадката. Дори на пейка в парка на сянка, 50% от лъчите достигат до нашата кожа.

Некомедогенната формулата е без парфюм и парабени, което я прави подходяща за чувствителна кожа. Клинични тестове доказват много добра поносимост дори и от много чувствителна кожа след пилинг и лазерни терапии. Продуктът е разработен за ежедневна употреба и всеки вид кожа. Eucerin Слънцезащитен флуид за лице, за контрол на фотостареенето SPF 50 е без аромат и има приятна лека текстура, която бързо се абсорбира.

Включете се в дискусията и спечелете! 
Споделете какви грижи полагате, за да запазите кожата си млада и жизнена и как я защитавате от слънцето?
На 30.05.2018 г. трима от всички, оставили своя коментар, ще спечелят на томболен принцип новия Eucerin Слънцезащитен флуид за лице за контрол на фотостареенето SPF 50.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *