ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете хибриден премиум автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus

Спечелете хибриден премиум автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus

Наслади се на живота максимално

с твоята карта Visa от Пощенска банка

Това лято ще пътуваш наблизо и далече, защото ти даваме възможност да спечелиш наистина големи награди до 31 август 2022 г.!

 • Чисто нов хибриден премиум автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus
 • Един от 10 ваучера за пътуване до екзотична дестинация по твой избор, на стойност 8 000 лв. всеки.

Необходимо е само да ползваш активно твоята карта Visa в периода на кампанията!

 • Как

Направи поне 10 плащания с картата си, издадена преди старта на Кампанията, за покупка на стоки или услуги в търговски обекти, или за плащане на битови сметки, местни данъци и такси чрез дигиталните ни канали: интернет банкиране (e-Postbank)мобилно банкиране (m-Postbank) или универсален платец (u-Postbank) и може да си един от нашите победители!

Колкото повече плащания направиш до 31 август, толкова по-голям ще е и твоят шанс да спечелиш – участваш в томболата ни толкова пъти, колкото е изпълнено условието за участие! Всеки 10 плащания с твоята карта Виза ти дават по един шанс за някоя от страхотните награди.

 • Навсякъде

Можеш да използваш картата си, където пожелаеш – във физически магазини, ресторанти, за онлайн покупки, за плащане на битови сметки през дигиталните ни канали.

 • По твоя начин

Плащай или с твоята пластика Visa, или дигитално – с мобилния ни портфейл ONE wallet, както и с Apple Pay, където си дигитализирал картата си.

 • За всички карти

В кампанията участват дебитни и кредитни карти VISA за физически лица, както и дебитни карти Visa за юридически лица.

Бъди готов за пътуване, наградите те очакват!

Период на кампанията:

1 юни – 31 август 2022 г.

Виж официалните правила тук.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип, в рамките на едно теглене, 10 дни след края на кампанията, в присъствието на нотариус, а данните им ще бъдат публикувани в сайта.

В случай, че бъде изтеглен оправомощен държател с дебитна карта VISA Business, за печеливш ще се счита лицето, с което Банката има валидни договорни отношения за издаване и използване на съответната бизнес карта.

В кампанията имат право да участват всички настоящи картодържатели на дебитни и кредитни карти Visa, в т.ч. и дебитни карти Visa Business, издадени от Пощенска банка преди старта на Промоцията (01.06.2022 г.), които в периода от 01.06 до 31.08.2022 г. са направили със своята Карта минимум 10 бр. трансакции във вид на покупки в търговски обекти и/или плащане на битови сметки, местни данъци и такси чрез някой от дигиталните канали на Пощенска банка: интернет банкиране (e-Postbank)мобилно банкиране (m-Postbank) или универсален платец (u-Postbank)Изпълнителите условието участват автоматично в томбола за една от наградите съгласно Официалните правила на кампанията. В Промоцията нямат право да участват картодържатели, които са служители на банката или на дружества, свързани с нея, както и членове на техните семейства (съпрузи, роднини по права линия без ограничения, както и други членове на техните семейства). Юридическите лица или др. правни образования с дебитни карти Visa Business участват чрез оправомощените държатели на съответните карти.

** Наградите са облагаеми по реда на ЗДДФЛ. Данъкът за лекия автомобил е за сметка на спечелилия участник – физическо лице, картодържател на кредитна или дебитна карта VISA или дебитна карта VISA Business, който следва към датата на връчване на наградата да внесе дължимата сума по посочена от банката сметка. Организаторът предварително ще уведоми лицето за размера на дължимата сума. Банката няма ангажимент за поемане, деклариране и внасяне на данъци, свързани с получена наградав случай, че печеливш е юридическо лице или др. правно  образование с дебитна карта VISA Business. Организаторът не поема допълнителни разходи, свързани с ползване на ваучерите, респ. с  придобиването на лекия автомобил, както и с ползването му, включително, но не само, разходи, свързани с регистрация на автомобила, разходи за застраховки, такси, данъци и др., които могат да възникнат за спечелилите участници.

*** Ваучерите могат да се използват еднократно, в срок до 1 (една) година, считано от датата на предоставянето им на победителите. Конкретната дестинация, както и свързаните с почивката условия (в т.ч. брой нощувки, храна, транспорт и свързани разходи), са по избор на печелившия участник и съобразно наличните възможности на съответната туристическа агенция, издател на ваучера и са предмет на самостоятелно договаряне между тях. При избор на дестинация, която надхвърля стойността на ваучера, спечелилият участник може да доплати съответната част.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

 • Искам кола

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   за да участвате в играта, трябва да посетите линка за участие в края на горната публикация.

   Поздрави и късмет!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ