ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 750 000 кенчета с бира Шуменско Светло

Спечелете 750 000 кенчета с бира Шуменско Светло

Играта продължава до 30 септември 2022 г.

Участващата търговска марка е Шуменско в съответната опаковка:
Шуменско Специално, оборотна стъклена бутилка 0,33л

Участващата опаковкa ще бъдe идентифициранa с промоционален дизайн, а под капачката на бутилката ще се съдържа промоционален символ кен.

Наградите, които са предвидени за спечелване в периода на промоцията, са:
Бира Шуменско Светло кен 0,5л – 750 000 бр.

Механизъм на промоцията:
Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи промоционална опаковка на Шуменско Специално 0,33л. и да провери наличието на символ кен под капачката на бутилката.

Ако участник открие символ кен:
Участникът печели безплатна бира Шуменско Светло кен 0,5л. – 1 брой. Бирата може да получи в предварително определени наградни центрове, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печеливша капачка. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите, ще бъде публикувана на http://shumensko.bg/.

Списъкът с наградните центрове може да бъде променян в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията http://shumensko.bg/.

Едно лице може да вземе максимум пет броя награди бира кен в един ден от един награден център. В случай, че наличностите в търговския обект не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг, обозначен със стикер, награден център.

Участниците ще могат да разберат дали печелят награда в момента, в който проверят дали под капачката се съдържа символ кен или не.

В момента на получаването на наградата печелившият участник трябва да предаде печелившата капачка Шуменско Специално със символ кен. В противен случай, награда не се предава на печелившия, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция.

Единственият символ, който потребителят може да намери под промоционалните капачки е символ кен.

Пълният списък с наградни центрове можеш да откриеш тук:

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ