ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за веломагазин на стойност 300 лв.

Спечелете ваучер за веломагазин на стойност 300 лв.

Играта продължава до 31 август 2022 г.

🚴 Колелото се превръща във все по-предпочитан начин на придвижване и в любимо хоби за много от нас. Затова и пазарът на велосипеди стана още по-разнообразен от модели и иновации.

🎯 Като маркетолози ние от Limacon се вълнуваме горещо от настроенията на потребителите и техните нужди.

👉 Ето защо се допитваме до теб. Независимо дали имаш велосипед, или си търсиш нов за удоволствие, здраве, адреналин или транспорт.

☑️ Попълни кратката ни анкета и можеш 🎁 да спечелиш ваучер за веломагазин на стойност 300 лв. ➡️ https://www.surveymonkey.com/r/2WCWP8H

Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип от Организатора на 22.08.22 г. и обявен на официалната Facebook страница на Limacon.

Печелившият участник ще спечели ваучер на стойност 300 (триста) лева за веломагазин.

Наградата следва да бъде получена/използвана от спечелилия  Участник или посочени от него лица в посочените от Организатора срокове.

Наградата се предоставя единствено на лица, които отговарят на настоящите правила. Наградата се предоставя от Организатора в срок до 7 (седем) работни дни от определяне на печелившия.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини извън неговия контрол или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившите със сходна награда.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ