ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смарт телевизорът Samsung The Sero 43″ QLED

Спечелете смарт телевизорът Samsung The Sero 43″ QLED

1. Участието в тази промоция е равносилно на пълно приемане на тези настоящите Общи условия в тяхната цялост.

2. В пПромоцията е отворенамогат да участват само за лица над 18 г., законно пребиваващи в България, Румъния, Чехия, Унгария, Молдова Словения и, Словакия.

3. Тази промоция изключва служителите и близките роднини на служителите на Kellogg’s, нейните представителства или други лица, които имат професионална връзка с промоцията.

4. Чешка република, Молдова, Унгария, Словения и Словакия: Закупуването на кен Pringles и достъпът до интернет са задължителни. Това е само онлайн промоция, няма вариант за участие по пощата или по телефона.

5. Само за България: Не е необходима покупка, но се изисква достъп до интернет. Това е само онлайн промоция, няма вариант за участие по пощата или по телефона. Вижте член 10 за подробности.

6. Ще се приемат само участия чрез официалния уебсайт и формуляр за участие.

7. Основен промоционален период: Промоцията е продължава от 00:01 ч. CEST (01:01 ч. EEST) на 15 септември 2022 г. до 23:59 ч. CET на 30 януари 2023 г. (00:59 ч. EET на 31 януари 2023 г.). Участията могат да се осъществяват между 00:01 ч. и 23:59 ч. всеки ден по време на основния промоционален период.

8. Теглене на награди на случаен принцип: След изтичане на основния промоционален период, участията, направени в рамките на някой от следващите два промоционални периода за теглене на награди на случаен принцип, ще бъдат включени в съответното теглене на награди на случаен принцип:
a. Промоционален период на теглене на награди на случаен принцип 1: Промоцията продължава от 00:01 ч. CET (01:01 ч. EET) на 31 януари 2023 г. до 23:59 ч. CET на 28 февруари 2023 г. (00:59 ч. EET на 1 март 2023 г.).
b. Промоционален период на теглене на награди на случаен принцип 2: Промоцията продължава от 00:01 ч. CET (01:01 ч. EET) на 1 март 2023 г. до 23:59 ч. CEST на 28 март 2023 г. (00:59 ч. EEST на 29 март 2023 г.).

9. За да участват в промоцията, участниците трябва:
a. Да закупят кен Pringles;
b. Да посетят Celebrate.Pringles.com и да си регистрират акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
c. Да изпълнят изискванията за многофакторно удостоверяване;
d. Да въведат 19-цифрения код на партидата от дъното на кена Pringles;
e. Печелившите участници ще бъдат уведомени незабавно на екрана.

10. Само за жители на България: За безплатно участие следвайте стъпките по-долу:
a. Посетете Pringles.com и кликнете върху линка за връзка с нас
b. Превъртете надолу до раздела „Свържете се с нас по имейл“.
c. Изберете „Промоции“ в падащото поле „Изберете тема“ и кликнете върху „Продължаване“.
d. Изберете името на промоцията „Pringles Celebration 2022“ от падащото меню
e. Изберете „Въпроси, свързани с промоцията“ в падащото меню по-долу
f. Попълнете полето за съобщение, като се уверите, че „‘Pringles Celebration 2022’ No Purchase Necessary“ е включено в горната част на съобщението.
g. Попълнете формуляра за заявка, като посочите пълното име, пощенския адрес (включително държавата по местоприбиваване), телефонния номер и имейл адреса на участника.
h. Кликнете върху “Изпращане”
i. Участниците ще получат имейл с партиден код, който могат да въведат на промоционалния уебсайт, след като се регистрират за акаунт в Kellogg’s.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ