ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете таблет, безжични слушалки и ваучери за 100 лв. от Ozone

Спечелете таблет, безжични слушалки и ваучери за 100 лв. от Ozone

Играта продължава до 23 октомври 2022 г.

Право на участие в Играта имат всички граждани на територията на Република България, без ограничение във възрастта. Всеки участник в Играта може да участва само веднъж, с една регистрация.

Участниците трябва да отговорят на въпроси от викторина чрез попълване на онлайн формуляр. Играта започва на 26.09.2022 година в 08:00 часа и продължава до 23:59 часа на 23.10.2022 година.

Всеки участник трябва да въведе коректно необходими данни, които ще бъдат поискани при започване на Играта. Регистрацията на участник включва следните данни:

име и фамилия
валидна електронна поща
телефонен номер

Играта „Открий богатството на европейските езици!“ се състои от 26 въпроса. Играта се провежда в рамките на събитията, посветени на Европейския ден на езиците (#EDLangs) — 26 септември — и цели популяризирането на културното богатство на езиците на Европа.

Всеки участник, който направи регистрация, трябва да отговори на всички въпроси. За всеки въпрос има посочени четири възможни отговора, измежду които участникът трябва да избере един единствен верен отговор. Участникът има възможност да се връща назад и да променя посочените отговори.

Награди

Първа награда: таблет Samsung Galaxy Tab A8
две втори награди: безжични слушалки.
осем трети награди: ваучери за Ozone на стойност 100 лв.

Единайсетте печеливши участници се определят чрез жребий на случаен принцип. В жребия участват всички участници, отговорили вярно на всички въпроси. Ако няма участници, отговорили вярно на всички въпроси, класирането и разпределението на наградите става според броя на верните отговори на участниците. Участник, спечелил награда, не участва в жребия за оставащите награди.

Печелившите участници и верните отговори ще бъдат обявени на интернет страницата https://edl-bulgaria.eu на 26 октомври 2022 г. в 12:00 ч. и на фейсбук страниците на участващите организации.

Организаторите ще се свържат с печелившите участници по електронна поща или по телефон в периода 27-30 октомври 2022 г.

В случай че по време на Играта бъде установено, че един и същи участник се е регистрирал повече от веднъж и е спечелил повече от една награда, то за валидна регистрация се смята първата по време регистрация и организаторите имат право да откажат следващите награди.

Организаторите имат ангажимент да се свържат с получателите на наградите по телефон и/или чрез съобщение, изпратено на имейл адреса, посочен във формата за регистрация.

Печелившите участници ще могат да получат наградите си след 30 октомври 2022 г. или лично в сградата на Представителството на Европейската комисия, ул. „Раковски“ 124, София 1000; или на посочен пощенски адрес. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

Награда може да се предостави само на участник, който има право да участва в Играта и е бил обявен за печеливш съгласно настоящите условия и правила на Играта. Наградите се получават лично от спечелилия участник.

Наградите се връчват във вида, в който са обявени, не могат да се заменят с други или да се предоставя паричната им равностойност.

Организаторите не носят отговорност в случай че участникът не е предоставил валидни данни за контакт и с него не е бил установен контакт във връзка със спечелената от него награда.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

 • Обичам гибелта

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   за да участвате в играта, трябва да посетите линка за участие в края на горната публикация. В случай, че сте ги изпълнили ви желаем успех

   Поздрави и късмет!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ