ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели маркови слънчеви очила с In Life

Верни на традицията да изненадваме приятно зрителите и читателите си, лайфстайл телевизията на България – In Life и магазинът за най-голям избор на слънчеви очила Polaroid в София, ви предлагат възможността да се сдобиете с модел от едни от най-престижните и маркови очила.

За да се включите сред участниците в играта, е нужно единствено да харесате страниците на In Life и м-н Polaroid в социалната мрежа Facebook, да споделите играта в профила си и да напишете като коментар под нея, верен отговор на въпроса „На колко години е магазинът на Polaroid София, разположен на булевард „Патриарх Евтимий 10″.

Крайният срок е 30 януари, а на 1 февруари двама от изпълнили горепосочените условия и отговорили правилно, ще спечелят ваучер от 100 лева за покупка на предпочитан от тях модел очила.
Магазин Polaroid отваря врати през април 1999г, като фирмен магазин на ВИП Трейдинг ООД – официален представител на Polaroid за България от 1993г до 2017г. В магазинa се предлага ексклузивно цялата гама на Polaroid – слънчеви очила, фотоапарати за моментални снимки и консумативи за тях.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *