ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете продукт Eucerin UreaRepair PLUS

Играта продължава до 2 януари 2018 г.

Сухата кожа е често срещано състояние, около 15-20% от хората страдат от суха кожа. В зависимост от степента на сухота, кожата може да бъде опъната и груба и/или предразположена към зачервяване и сърбеж. В по-тежките случаи, кожата е патологично суха (ксероза).
Основните причини са липсата на влага и нарушаването на естествената защитна функция на кожата, което е резултат от липсата на липиди. Липидите са от изключително значение за нормалното функциониране на естествена кожна бариера, която всъщност защитава от загуба на вода. Друга основна причина е дефицитът на Уреа и естествени хидратиращи фактори (NMFs), които задържат водата в кожата.
Затова в ежедневната грижа за кожата, склонна към сухота, непременно трябва да присъстват необходимите за кожата липиди и овлажняващият фактор Уреа.
Важно е да се използват хидратиращи продукти, които са разработени специално за суха кожа. Такава е серията от продукти Eucerin UreaRepair PLUS, която предлага решение на този често срещан проблем.
Продуктите в нея са с концентрации от 5% и 10% урея и компенсират тройния недостиг на сухата кожа, като й осигуряват интензивна и дълготрайна хидратация. Активните съставки урея, млечна киселина и аминокиселини в серията, ефективно увеличават намаления задържащ водата капацитет на роговия слой. Активната съставка серамид 3 компенсира намалените нива на липидите от естествената бариера на кожата и помага за нейното възстановяване. Глюко-глицеролът действа в по-дълбоките слоеве на кожата, където активира мрежата от аквапорини.
Серията Eucerin UreaRepair PLUS включва два вида лосион за тяло, крем за тяло, крем за ръце, възстановяващ крем за крака и измивен флуид за почистване. Тези продукти са налични с различни концентрации на хидроскопична активна съставка Уреа. Използването на дадена концентрация зависи от нивото на сухота на кожата. Продуктите са подходящи за ежедневна грижа при много суха, сърбяща, лющеща се и възрастово обусловена суха кожа. Те са подходящи за употреба и при диабетно болни.
А днес в нашия Клуб на момичетата три от вас може да спечелят и тестват лично продукт от серията Eucerin UreaRepair PLUS: лосион за тяло с 5% Уреа, измивен флуид с 5% Уреа или крем за ръце с 5% Уреа. Необходима е само регистрация за участие в играта.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *