ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 винтоверта Bosch Universal Drill 18

Спечелете 10 винтоверта Bosch Universal Drill 18

Играта продължава до 5 февруари 2023 г.

Започни годината с награди!

С всяка покупка от Онлайн Машини за минимум 2.5 лв с ДДС от 05.01. до 05.02.2023 участваш в томбола за 1 от 10 винтоверта Bosch Universal Drill 18.

Не се изисква допълнителна регистрация!

Играта се провежда на територията на Република България.

За участие в Играта, желаещите трябва направят покупка по избор на стойност не по-ниска 2,50лв. с ДДС от сайта www.onlinemashini.bg от наличния асортимент на Организатора. В играта не участват артикули, които не са налични и/или не могат да бъдат доставени и/или заплатени в рамките на периода на провеждане на играта. В случай, че закупеният/те продукт/и са на лизинг, следва да е завършен целият процес по одобрения на лизинга, да е подписван договорът за лизинг и да е платена първата вноска по договора за лизинг.

Продуктът/ите, които са закупени от участника в периода о от 00:00ч. на 05.01.2023г. и завършва на 23:59ч. на 05.01.2023г. и не са на лизинг, следва да са заплатени от участника, както и да са доставени на участника в срок не по-късен от 09.02.2023г. Участникът не
следва да е упражнил правото си отказ от договора от разстоянието по отношение на
закупения/те артикул/и по чл. 50 от ЗЗП.

Едно лице ще участва с толкова регистрации, колкото фискални документа притежава, отговарящи на условията за участие в играта.

Определянето на печелившия участник, който ще получи Награди, ще се осъществи измежду всички участници, които са направили покупка от www.оnlinemashini.bg в посочения за това срок.

Определянето на печелившия участник ще се проведе на 10.02.2023 чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Собственото име и инициалите на фамилното име на печелившите в играта ще бъдат обявени в рамките на 3 работни дни от изтеглянето им на адрес в www.оnlinemashini.bg. В срок от 2 работни дни от публикуването на имената на печелившия, представител на организатора ще се свърже с печелившите чрез по телефон за обратна връзка или имейл, за да уточнят получаването на наградата.

Наградата/ите по т. 6 се получават лично в офиса на Организатора или чрез куриер в срок от 10 работни дни от легитимацията на печелившия участник по т. 6.7 и т. 6.8, и след потвърждаване на избраните артикули по т.6.4 на допълнително уточнен между получателя и Организатора адрес на доставка.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ