ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете шест бурканчета от любимият си конфитюр

1. Организатор на кампанията и официални правила: Онлайн кампанията “Кой е любимият ви вкус сладко?“, за кратко по-долу наречена Кампанията, се организира от „ЦИМА-99“ ООД, ЕИК: BG115307344, със седалище и адрес на управление гр. Раковски 4150, ул. „М. Добромиров” 110, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.
2. Продължителност на кампанията: Кампанията стартира на 04.12. 2017 г. (понеделник) с краен срок 08.12.2017 г. (петък). Обхваща цялата страна.
3. Описание на подаръците: На спечелелият ЦИМА ще подари 6 бурканчета конфитюр от серията изобразена на играта (малина, ягода, боровинка, шипков мармалад, вишна, горски плодове).
Подаръците ще бъдат раздадени на томболен принцип сред всички участвали за периода на кампанията. Подаръците се получават с доставка за сметка на „ЦИМА-99“ ООД.
Победителите има срок от 7 дни от уведомлението да потвърдят чрез лично съобщение към Facebook страницата на Цима, че получават подаръците, както и да предоставят данни за контакт.
4. Механизъм на кампанията: За да участват в играта, феновете трябва да отговорят на въпроса “Кой е любимият ви вкус сладко?“ в коментар под публикацията на играта.
5. Процедура по получаване на подаръците: Подаръците се получават с доставка за сметка на „ЦИМА-99“ ООД. Победителите от играта трябва да потвърдят чрез лично съобщение във Facebook, че приемат подаръка и го получава от „ЦИМА-99“ ООД. Подаръците се получава само лично.
6. Право на участие: Кампанията е валидна за всички физически лица над 14-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В кампанията нямат право да участват служителите на „ЦИМА-99“ ООД и техните семейства, както и служители на агенции и партньори на компанията.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *