ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете почивка в Дания, ваучер за100 лв. и ваучери за 20 лв. от JYSK

Правила и условия

1. Коледен календар JYSK

Всеки записал се за коледния календар на JYSK, който ще се проведе през декември, от 1 до 24.12.2017, ще бъде включен в тегленето на голямата награда – две нощувки в сърцето на Орхус, Дания, в хотел „Фердинанд“, с включени пътни разходи.
Всеки ден можете да печелите един от три ваучера на стойност 20 лева или допълнителни шансове, в тегленето на голямата награда, които ще бъдат изобразени под формата на билети. За да спечелите трябва да откриете 3 еднакви символа. Можете да участвате веднъж на ден, като щракнете на определената кутийка.
За да участвате трябва да се запишете с валиден имейл адрес. Ако сте сред печелившите ще се свържем с вас, за да ни оставите своите имена и да ви изпратим наградата.
Коледния календар ще продължи от 01.12. до 24.12.2017.*
* Всички които са се записали за коледния календар преди 1 декември, ще участват в теглене на ваучер на стойност 100 лева, който да използват в магазин JYSK. Печелившият на този ваучер ще бъде изтеглен на 6.12.2017.
Награди и печеливши
Общата стойност на наградите които ще бъдат раздадени за коледния календар на JYSK e 4000 лева.
Голямата награда се състои от две нощувки в сърцето на Орхус, Дания, в кокетния хотел „Фердинанд“, с платени пътни разходи. Освен това всеки ден от 1 до 24 декември можете да спечелите един от трите ваучера на стойност 20 лева, които да използвате в нашите магазини.
Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен на 27 декември 2017 и ще бъде оповестен не по-късно от 3 януари 2018.
Ще се свържем лично с всички печеливши и ще бъдат публикувани тук.

2. Правила и условия за участие

С участието си в тази промоция всички участници дават съгласието си, че са запознати и приемат настоящия регламент. Официалните правила за промоцията са изготвени и ще бъдат публично оповестени според законодателството на Република България. С участието си в тази промоция участниците се задължават да спазват всички правила, срокове и условия, както и тези на приложеното законодателство.
За да участвате в коледния календар трябва да се запишете с валиден имейл адрес, по този начин давате и вашето съгласие от JYSK да се свържем с вас, на посочения адрес с информация относно коледния календар.
В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи. Служители на JYSK и членове на тяхното семейство (деца, родители, съпруг/съпруга) не могат да вземат участие в промоцията.
Ограничаване на отговорността:
Организаторът не носи отговорност за прекратяване на коледния календар или за недоставяне на наградата поради форсмажорни обстоятелства.
Организаторът не носи отговорност за вреди, които не са пряка и непосредствена последица от участието в коледния календар, освен ако те не са предизвикани от умисъл или груба небрежност на Организатора. Организаторът не може да бъде подвеждан под отговорност за технически проблеми. Организаторът отговаря само за вреди, причинени поради умисъл и груба небрежност, които водят до нарушаване на основни задължения по настоящите Правила. Това не важи за случаите, когато е засегнат животът или здравето на участниците.
Организаторът не носи отговорност в случай на неуспешен опит за участие, дължащ се на забавена връзка, дефектно или неуспешно електронно предаване на данни, повреда на комуникационната връзка независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на тази игра и каквато и да е друга техническа неизправност.
Организаторът не носи отговорност за кореспонденция във връзка с участие, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни, в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.
Организаторът не носи отговорност за неполучена награда поради предоставен от участника грешен или непълен адрес.
Организаторът не носи отговорност, в случай че награденият е възпрепятстван да получи и използва наградата си.
Онлайн бюлетин
Когато се записвате за коледния календар, вие автоматично се записвате и за нашия онлайн бюлетин, по този начин ще можете да получавате информация за текущите промоции, нови артикули, вдъхновение и още много – можете да разгледате правилата и условията тук. Ако желаете да се отпишете можете да направите това, бързо и лесно като последвате препратката в най-долната част на получения имейл.
Лична информация – награди и печеливши
Печелившите на дневните награди ще бъдат помолени да предоставят своите имена и магазина където желаят да използват ваучера, на имейл адреса с който са се записали за участие. Печелившият на голямата награда ще бъде оповестен директно на имейл адреса с който се е записал. Всички печеливши ще бъдат публикувани на JYSK.bg с име и фамилия.
Ако до 14 дни след изтеглянето на печелившия нямаме обратен отговор от него, наградата ще бъде повторно изтеглена. 

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната си равностойност.

3. Контакти

Ако имате въпроси относно коледния календар можете да се свържете с нас на ral@jysk.comjyskbg@jysk.com или на телефон 02/4925542

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *