ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете екскурзия в Дубай, смартфон Iphone SE и игрова конзола Play Station 4

Участвай в тегленето за страхотните награди на Зайо Байо като изпълниш всички стъпки в раздел „КАК МОГА ДА СПЕЧЕЛЯ?“ в горната част на страницата.


Условия за да участваш в тегленето за наградите:


1. Да харесаш страницата ни във фейсбук. –Ако не си, кликни тук–


2. Да споделиш публично и харесаш поста, в който обявяваме играта и условията на нашата страница. –Ако не си, кликни тук–


3. Да се регистрираш като въведеш име, фамилия, имейл и телефонен номер (препоръчително за връзка, ако си сред печелившите). Тази стъпка е с цел да определим, кои са участниците и оттях да изтеглим ТРИМА печеливши.

Зайо Байо ще предостави 8 дневна екскурзия до Дубай за двама, Iphone SЕ и SONY Play Station 4 Slim Gold. Независимо, че правилата не са задължителни за регистрация, при тегленето на наградата тези, които не са изпълнили указанията ще бъдат изключвани от жребия автоматично и няма да имат шанса да се борят за наградите.


Теглене и обявяване на печелившите – Точната дата на тегленето ще бъде обявена до 3 работни дни след приключването на периода за регистрация. Жребия ще може да бъде видян във Фейсбук.  Той ще бъде проведен в присъствието на нотариус и представители на Зайо Байо. Тримата печеливши ще бъдат официално обявени на нашата Фейсбук страница своевременно, след тяхното изтегляне. На всеки един от тях ще позвъним лично и ще изпратим имейл, както и лично съобщение във Фейсбук.

Непредвидени обстоятелства – до 48 часа, ако някой от печелившите не се свържe с нас обратно или не отговори на опитите ни за контакт (или наградата бъде отказана) ще бъде изтеглен алтернативен печеливш, който ще бъде обявен на страницата ни във Фейсбук.


ЧАСТ 1 – ОРГАНИЗАТОР

1.1 Организатор на текущата игра във Фейсбук е „Сани-Конс Тодорови“ СД с адрес на управление гр. Перник, ул. Брацигово №32, ЕИК: 823049142.

ЧАСТ 2 – ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1 Играта се обявява на страницата във фейсбук – www.facebook.com/zayobayo.bg, а регистрирането за участие става на страницата на организатора www.zayobayo.bg/specheli

2.2 Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите описаните по-долу в общите правила (официални правила).
2.3 Официалните правила са публикувани на www.zayobayo.bg/specheli
За целия период на играта всички заинтересовани лица могат да получат информация и консултация чрез изпращане на запитване на имейл office@zayobayo.bg или във фен страницата на организатора във Фейсбук.
2.4 Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публикуването им на www.zayobayo.bg/specheli.
2.5 С участието си в играта участниците се обвързват с гореописаните официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете описани в общите условия.

ЧАСТ 3 – ПРАВО НА УЧАСТИЕ

3.1 Право на участие имат всички физически лица, живеещи на територията на Република България.

3.2 Участието в играта е напълно доброволно и не обвързва по никакъв начин участниците в нея.
3.3 Участието в играта не е обвързано с покупка на даден артикул или услуга.
3.4 В играта нямат право да участват служители на ОРГАНИЗАТОРА, както и членове на техните семейства.
3.5 Право на участие в играта на Зайо Байо имат лица навършили поне 12 години.

ЧАСТ 4 – ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

4.1 Играта стартира на 21 ноември 2017 година и ще приключи на 20 декември 2017 година.

ЧАСТ 5 – ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА

5.1 ОРГАНИЗАТОРА ще подари 8 дневна почивка за двама до Дубай с български екскурзовод, Iphone SE и Play Station 4 slim gold. Екскурзията се заплаща от Зайо Байо чрез туристическа агенция Хермес Холидейс.

ЧАСТ 6 – МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
6.1 Харесване на страницата на ОРГАНИЗАТОРА във Фейсбук.
6.2 Харесване на поста, в който са обявени условията за участие.
6.3 Споделяне на поста, в който играта се обявява официално от ОРГАНИЗАТОРА.
6.4 Задаване на публична видимост на вече споделения пост от Фейсбук страницата на ОРГАНИЗАТОРА.
6.5 Регистриране на WEB страницата на организатора, използвайки формата за регистрация на www.zayobayo.bg/specheli

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *