ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете комплект HYDRAGENIST на LIERAC

Играта продължава до 5 декември 2017 г.
Възрастта около и малко след 30-те предполага по-специално внимание, свързано най-вече с появата на първите признаци на стареене. Фините линии, първите бръчки и помръкването в свежестта на тена на лицето са все неща, които малко или много притесняват всяка жена. Хубавото е, че има марки и продукти, които могат да предоставят навременно и интелигентно решение. Днес в нашия Клуб ще зарадваме две от вас с такива продукти. Подаряваме ви комплект LIERAC, включващ HYDRAGENIST гел-крем (50 мл), HYDRAGENIST маска за лице (75 мл) и оригинален красив несесер. За да имате възможност да го спечелите, трябва да се регистрирате за участие в нашата игра.
Лаборатории LIERAC е първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетичните проблеми на лицето и тялото. Линията HYDRAGENIST, както личи по името й, има интензивно хидратиращо действие, а знаем колко важна е водата за здравия и красив вид на кожата ни. Посредством комбинираното действие на чист кислород, хиалуронова киселина и витамини продуктите спомагат за придаване на плътност на кожата и за изглаждане на бръчките. Благодарение на вложените иновативни формули, базирани и на растителни съставки (листа от верония, масло от лайка, екстракт от жасмин), HYDRAGENIST съчетава висока ефективност и истинско удоволствие за сетивата.
HYDRAGENIST хидратиращ гел-крем е предназначен за нуждите на нормалната и комбинирана кожа. Осигурява интензивна хидратация и тонизиране. Изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възстановява блясъка, има незабавно матиращо действие. Нанася се сутрин и вечер на почистено лице.
HYDRAGENIST хидратираща маска осигурява „инжекция“ хидратиращи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка, плътна и изключително свежа, заличавайки следите от стрес, екстремни температури, умора. Използва се веднъж седмично или по-често при необходимост, дори можете да я оставите нанесена върху лицето си през цялата нощ.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *