ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете раница, сет за игра и чаша от Cartoon Network

Скъпи приятели,
От 13.11 телевизия Cartoon Network започва да излъчва всяка вечер филмовата премиера „Реактивните момичета: Блясък”. В петте части, които ще се излъчват до 17.11, ще научим съдбата на отдавна изгубената по-голяма сестра на трите любими момичета – Блясък.
Ние с колегите от телевизията не издържахме на изкушението и спретнахме подобаваща инициатива с награди от филма, която да ви загрее за премиерата и да ви топли, докато гледате всяка една от петте части.
Приготвили сме ви един тематичен фейсбук пост, който се намира тук:
От вас очакваме да го споделите на стената си и да отбележите в коментар приятел, с когото ще гледате новите приключения на любимите момичета на малки и големи. Още тази неделя, 12.11, ще изтеглим първите двама победители, всеки от които ще грабне оригинален Cartoon Network несесер. С финала на инициативата на 20.11 ще изтеглим и обявим имената на още трима щастливци, които ще си поделят оригинална раница, сет за игра и чаша!
Всички награди са любезно предоставени от Cartoon Network и ще бъдат доставени до победителите напълно безплатно (за сметка на организаторите).
Включвайте се още сега, за да имате шанс за спечелване още тази неделя. И не забравяйте, от 13.11 до 17.11 всяка вечер от 19:30 часа „Реактивните момичета: Блясък” ще ви разгръщат от ефира на Cartoon Network нова страница от приключенията на новото супер момиче… Бласък!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *