ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете оригинални награди от „Лигата на справедливостта“

След по-малко от две седмици е премиерата на „Лигата на справедливостта“ – епичният екшън на Warner Bros., режисиран от Зак Снайдър и Джош Уидън и представящ най-популярните герои на DC Comics: Батман (Бен Афлек), Супермен (Хенри Кавил), Жената Чудо (Гал Гадот), Светкавицата (Езра Милър), Аквамен (Джейсън Момоа) и Киборг (Рей Фишър).
След като Брус Уейн връща вярата си в човечеството покрай героичната смърт на Супермен, той открива, че има още по-могъщ враг на хоризонта. Събирайки се с Даяна Принс (Жената Чудо), Уейн организира екип от свръх хора, които да помогнат срещу новата заплаха, стига обаче да не е твърде късно за спасяване на планетата…
По случай премиерата на филма, ние и партньорите ни от „Александра Филмс“ решихме да организираме игра, с която да дадем възможността на няколко от нашите фенове да се сдобият с оригинални награди от филма. Шапка, тениска, чанта и комплект фигурки чакат своите нови притежатели и ако искате да сте от тях, то следва да отговорите на следния въпрос:
Кой автор за пръв път събира героите на DC в организацията „Лигата на справедливостта“?
Верен отговор, заедно с две имена и телефон, е необходимо да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 20.11.2017 г. Победителите ще станат ясни на 21.11.2017 г.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ