ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете телевизор Philips 4K OLED TV

ОРГАНИЗАТОР

Организатор е „ХАЙ ЕНД ПЪБЛИШИНГ“ ЕООД.

ПЕРИОД НА ГЛАСУВАНЕТО

Гласуването ще се проведе в периода от 01.11.2017 до 01.12.2017

ПРАВИЛА

HiEnd Entertainment Awards 2017–2018 включва две паралелни, но независими едно от друго гласувания – Продукт на годината (Entertainment Product Awards – ЕРА) и Съдържание на годината (Entertainment Content Awards – ECA). Всеки потребител може да участва само в едното или и в двете гласувания. Участието във всяко от гласуванията е еднократно. Двете гласувания имат отделен награден фонд и гласувалият се записва в томболата само за това, в което е участвал.
В гласуването участват всички физически лица, които са дали своя вот с натискане на бутона „Избери“ във всички категории на ЕРА и/или ЕСА и са попълнили коректно изискваните лични данни. Участието в томболата/ите е възможно само след предоставянето на тази информация. С попълването й името на участника автоматично се добавя в списъка за финалната томбола на съответния конкурс, в който е гласувано, а подадената информация се записва в базата данни на съответния подсайт – еpa.hicomm.bg или eca.hicomm.bg.
Всички участници и евентуални победители приемат и трябва да спазват условията, наложени от Организатора с настоящия регламент. Неспазването на тези правила може да доведе до изключване на участника или евентуалния победител. Всякакви опити за неоторизиран достъп до играта, базата данни с участници или опити за използване на дупки в сигурността на уеб браузърите с цел облагодетелстване ще доведат до незабавната дисквалификация на участника.

НАГРАДИ

За гласуването за Продукт на годината (ЕРА):

1 брой игрова конзола Sony PlayStation®4 Pro заедно с 1 брой очила за виртуална реалност PlayStation®VR и 1 брой PlayStation®Camera

За гласуването за Съдържание на годината (ЕСА):

1 брой 55-инчов телевизор Philips 9002

УВЕДОМЯВАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА

Тегленето на наградите ще се извърши в срок до 10 работни дни след приключване на гласуванията. Спечелилите награди ще бъдат уведомени на посочения от тях електронен адрес и по телефона, с който са се регистрирали. Списъкът със спечелилите ще бъде публикуван и на сайта: www.hicomm.bg.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *