ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете спечелете ютия с парогенератор Philips

Погрижете се за всичките си дрехи, дори и деликатните и трудни за гладене материи, от джинси до коприна, без нужда от промяна на настройката на температурата.


Колко пъти сте се мъчили да изгладите онази специална блуза с мъниста, без да повредите материята, или пък омачканото сако, точно преди важна среща, в последния момент? А колко пъти ви се е налагало да готвите, да чистите и да гладите едновременно, но всеки път да изключвате ютията, за да не запалите нещо или да навредите на дрехата? Е, Philips е помислил за всичко и създаде специална ютия с парогенератор, която гарантира 100% без изгаряния и глади с една оптимална температура всички материи – ново поколение ютии Philips с парогенератор


Това е уред, който може да изглади всички материи, дори и най-деликатните като коприна, кашмир, всякаква дантела и кадифе, но и вълнени палта и шлифери, само със силата на мощната и постоянна пара, която изправя дори най-упоритите гънки, а по-дебелите дрехи се изглаждат и освежават с лекота и бързина. 


Едно от най-големите предимства на Philips Steam Generator е, че може да бъде оставен директно върху дрехата, без да я изгори или увреди, благодарение на технологията OptimalTEMP. Тя поддържа равномерна температура, без да се налага вие да я настройвате в процеса на гладене. Парогенераторите на Philips са напълно подходящи и за вертикално гладене на деликатни материи, пердета и дамаски. 

Уредът е с голям воден резервоар, така че да можете да го ползвате непрекъснато в продължение на 2 часа, без нужда от доливане по време на гладенето.

Обикновено гладенето се смята за женска работа, но с Philips Steam Generator може да се справи и всеки мъж. Така че, дами, време е и мъжете да започнат да участват в това домакинско начинание без мрънкане и без оправдания.  

Уредът е изключително бърз, лек и лесен за употреба, което го прави идеален партньор във всяко домакинство. 


До 08.11. споделете като коментар в настоящата тема коя е дрехата, която ви отнема най-много време и е най-трудно да изгладите перфектно и колко време седмично отделяте за гладене на вашите дрехи.

Трима от вас ще имат възможността да тестват Philips PerfectCare Elit срещу ангажимент да споделят в настоящата тема своите впечатления от уреда. 

С общите условия на играта можете да се запознаете ТУК.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *