ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесният мъжки аромат BOSS BOTTLED

Играта продължава до 30.10.2017 г.

Днес, приятели, имаме за вас наистина страхотен подарък! Не, не е вечеря с неустоимия Крис Хемсуърт, за съжаление, но е неговият парфюм. Един от вас ще има шанса да го спечели, необходимо е само да се регистрирате за участие в играта.
Емблематичният BOSS BOTTLED разкрива следващата глава от кампанията Man of Today. Сега той вдъхновява мъжете да покажат на света кои са чрез своите постъпки, да бъдат мъже на днешния ден… всеки час, всеки ден.
„Кампанията Man of Today представя идеята, че делата говорят по-силно от думите – принцип, който аз винаги се опитвам да следвам в живота си. Едно e да кажеш, че ще направиш нещо, друго е наистина да го направиш. Това е поведение, на което моите родители са ме учили и което аз се надявам да успея да предам на децата си. Става въпрос за качества като честност и почтеност и това е важно послание, което да предам като част от кампанията.”, казва Крис Хемсуърт, посланик на BOSS BOTTLED.
А ето и малко повече за самия парфюм. Елегантните дървесни акорди отразяват сложна композиция – многопластова и богата на контрасти, точно каквито са и мъжете, за които е предназначена. Час след час ароматът разкрива своите различни качества, които вдъхновяват Мъжа BOSS и остават с него през целия ден. Резултатът е модерно и актуално ухание, превърнало се в символ на мъжественост.  
За да отпразнува новото издание на кампанията Man of Today, марката представя лимитирано колекционерско издание на BOSS BOTTLED, което ще е налично в търговската мрежа от средата на този месец. Какъв по-съвършен подарък за мъжа до вас?

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *