ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете оригинални награди от филма „Тор: Рагнарок“

В „Тор: Рагнарок“ Тор, лишен от всемогъщия си чук и попаднал в плен в далечния край на Вселената, се оказва в шеметна надпревара с времето. Той трябва да се върне в Асгард навреме, за да предотврати Рагнарок – моментът, който ще разруши дома му и ще заличи асгардската цивилизация. Този момент е старателно подготвян от всемогъщата и безскрупулна богиня на смъртта – Хела. Преди да стигне до Асгард, обаче, той ще трябва да оцелее в смъртоносна гладиаторска битка, която ще го противопостави не на кого да е, а на някогашния му приятел и колега Отмъстител – Невероятния Хълк.
Режисьор на Тор: Рагнарок е Тайка Уайтити. Крис Хемсуърт се завръща като бога на гръмотевиците Тор, а Том Хидълстън в ролята на брат му Локи. Към тях се присъединяват Кейт Бланшет, Идрис Елба, Джеф Голдблум, Теса Томпсън и Карл Ърбан, както и Марк Ръфало и Антъни Хопкаинс.
Кевин Фейги е продуцент, а изпълнителни продуценти са Луис Д‘Еспасито, Виктория Алонсо, Брад Уиндербаум, Томас М. Хамер и Стан Лий. Филмът е по идеята на Крейг Кайл, Кристофър Йост и Ерик Пиърсън, а сценарият е дело на Ерик Пиърсън.
Ако искате да се докоснете до необятния свят на един от най-обичаните отмъстители, то може да участвате в нашата най-нова игра! Нашите партньори от „Форум Филм България“ осигуряват 2 бр. калъфи за документи, 1 бр. комплект фенски гривни, 1 бр. шапка и 1 бр. светещи слушалки за няколко щастливци, които отговорят правилно на следния въпрос:
Кой актьор изиграва ролята на Тор във филма „Невероятният Хълк се завръща“ от 1988 г.?
А) Долф Лундгрен
Б) Ерик Алън Крамър
В) Бил Биксби
Верен отговор, ваши две имена и телефон за връзка следва да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 30.10.2017 г. Победителите ще станат ясни на 31.10.2017 г.
„Тор: Рагнарок“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 октомври.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ