ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели СПА уикенд за двама и още 500 награди от Wienerberger

Глината е натурален продукт с широк спектър на приложение – от маски за лице и коса под формата на козметична глина, до производство на строителни материали. Изработени с грижа за вас и за средата, в която живеете, керамичните тухли на Винербергер са естествен и природосъобразен продукт, с който домът ви ще бъде изцяло екологичен, а вие ще живеете в хармония с природата.

Материалът, от който са изработени, е толкова полезен за човека, че дори се използва за разкрасителни процедури, което е абсолютното доказателство за неговите чудодейни свойства, а ефектът на продуктите изработени от него е винаги дълготраен – както кожата и косата ви се радват дълго време на положителния резултат от използваенто на козметична глина, така и домът ви, изграден от керамични тухли, може да се похвали със солидност и сигурност, неподвластен на времето, защото на практика керамиаката е вечна.
Винербергер има почти 200 годишни традиции в разработването на иновативни керамични строителни материали и със своите над 200 завода в 30 държави доставя на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения за стени и покриви.
Радио ENERGY и  Винербергер дават възможност на 500 от вас да спечелят глинена маска за лице. Регистрирай се, отговори на въпроса и ще участваш и за голямата награда – СПА уикенд за двама в Дипломат Плаза.
* С регистрацията участниците се съгласяват да получават новини от Винербергер България

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *