ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет серума Lumilogie на LIERAC

Вече повече от 40 години Лаборатории LIERAC са верни на своята мисия да предлагат най-целенасочените решения за всеки кожен проблем. Lumilogie е част от този взискателен подход и предлага специфичен отговор на проблема с тъмните петна. 

Лаборатории LIERAC идентифицират 3 типа тъмни петна: зараждащи се, видими и упорити. Вдъхновени от последните достижения в естетическите терапии, комбиниращи LED светлина и пилинг, Лаборатории LIERAC създават експертно решение за премахването на тъмните петна във всеки етап на тяхното развитие.


Ден и нощ: Активни съставки в основата на формулата

Хексил R

Пясъчна лилия
Екстракт от живовляк


Дневна грижа: превантивно действие 

Концентрат, комбиниращ антиоксидантното действие на витамин Е и озаряващия ефект на витамин В3.

 

Нощна грижа: пилинг действие 

Концентрат на пилинг съставки, съдържащи 7 хидрокси киселини: гликолова, салицилова, млечна, пирогроздена (от бели цветя), лимонена, ябълчена и винена киселина.

Активни текстури 

През деня кожата е разкрасена с дневния флуид, който прикрива тъмните петна с помощта на микроседефени частици и така създава оптически ефект за съвършена кожа. През нощта епидермисът е обгърнат с нежен гел балсам, който попива бързо, за да остави приятно усещане за свежест и да направи кожата незабавно по-гладка. 

Lumilogie е подходящ за жените, които търсят интензивна терапия срещу тъмните петна и тези, които искат допълнителна терапия, която да комбинират с медицинско лечение на тъмните петна.


Петима от потребителите на BG-Mamma ще имат възможност лично да се уверят в качествата на Lumilogie срещу обещанието да споделят своите впечатления и резултати във форума след един месец употреба.

Напишете в коментар до 05.10. откога имате пигментни петна и как се борите с този козметичен дефект.

След изпращане на продуктите темата ще бъде отворена за отзиви, коментари и снимки.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *