ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете почивка до о-в Бали, уикенд за двама и още награди от Tripsy


Играта продължава до 9 октовмри 2017 г.

Представяме ти кампанията Сезонът на Екзотиката и възможността да спечелиш невероятни награди и да пътуваш до вълнуващи дестинации на промоционални цени! 

Съмняваме се да не си мечтал за почивка на тропически остров, излежаване на някой див плаж или пък лудо парти по бански по време на зимния климат в България. Разгледай нашите 10 невероятни дестинации с отстъпка до 300 евро и се докосни до някое от тези магически късчета от земния Рай! 

Заедно с нашите приятели от Dama.bg те каним на едно незабравимо екзотично пътешествие до Бали! Потопи се в мистичната атмосфера на острова, известен като мека на йогата и медитацията, и изживей едно уникално пътуване! Не си мисли, че трипът е само за дами, напротив – какво е една голяма женска компания без присъствието на мъже? Всички са добре дoшли! 

Участвай в играта ни, която ти дава шанс да спечелиш безплатен трип за двама до Бали с включени самолетни билети и 1000 лв. джобни, както и още невероятни награди!

Попълни формата за участие

Сподели линка, който получиш на пощата си със своите приятели, а за всеки регистрирал се ще увеличиш шанса си с един глас.

Стискай палци да бъдеш изтеглен

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ